Deutz D55 - hydroliek

Beste tf-ers,

Het tandwiel van onze oliepomp is er jaren afgeweest en dat heb ik er nu weer terug in gezet. Er zit olie in, maar de pomp geeft niks geen druk. hef gaat niet omhoog en je hoort hem niet werken. zou er lucht in de leidingen oid kunnen zitten?

mvg deutz-5006
Deutz-5006

Reacties

ADB996
Zou kunnen, maar heeft de pomp lucht?
jmos
Waarom is ie er in eerste instantie vanaf gehaald dan?
RPCounty
Doordat er bij de D 55 nogal wat bochten in de zuigleiding zitten is het sowieso al nodig om druk op het hefdeksel te zetten, en de pomp van te voren met zoveel mogelijk olie te vullen. Wij sluiten bij deze dingen de persleiding nog niet op de pomp aan. Je zet een emmer onder de pomp, en start de trekker en zo gauw als er olie uit de pomp komt sluit je de persleiding aan en dan zal de hef moeten werken.
Deutz-5006
Dankje RPCounty! ga dat vanmiddag proberen
Deutz-5006
En bedankt, hij doet het weer!
Wimsumar
Beste @Deutz-5006: Laat A.U.B. de vraag van JMos niet onbeantwoord.
Deutz-5006
@Wimsumar ik was dit vergeten maar dat is ook niet echt interessant voor mijn vraag, maar bij deze @JMOS tandwiel was er af voor onodige slijtage en vermogen verspilling
RPCounty
Mooi dat hij weer werkt. Ik heb dit met een 55 al meerdere malen uitgehaald
Deutz-5006
Aha, ook verstand van deutz dus? 😛
RPCounty
Zit er al meer dan 25 jaar in, dus dan steek je vanzelf wat op hahaha
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D55 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!