International 423 - waar is de 2 hendel voor en het grijze stangetje die bij de achterbrug zit?

Hallo mede tfers
ik heb een vraag over mijn cormick 423
mijn vraag is waar is de 2e hendel voor die naast de hendel van de hef zit met omhoog en zakken enzo en daarnaast zit weer een hendel naast en als ik die aantrek gaat de hef ongeveer nog 10 cm verder omhoog,
en er zit een kort klein grijs pennetje achter naast de veer voor de topstang en die verdwijnt dan verder wat ergens boven in de achterbrug waar dient deze voor mischien voor de trekkracht regeling ofzoiets?

Deel dit topic

johndeerefann

Reacties

IHC-power
Das de diepteregeling van de hef. Gebruikt bij het ploegen enzo. 😄 De hef daarmee nog 10 centimeter extra omhoog doen is de bedoeling niet echt.
dresje80
Diepetregeling ja
Wimsumar
Beste
Quote @IHC-power:
De hef daarmee nog 10 centimeter extra omhoog doen is de bedoeling niet echt.

Leg uit A.U.B. waarom niet.
IHC-power
@Wimsumar soms werd de hef te precies afgesteld. Waardoor die extra 10 centimeter die je krijgt door met de diepteregeling te spelen, de hefcilinder door het huis doet barsten. Hebben hier al wel es een 523 voor reparatie binnengekregen die dat aan de hand had. En sindsdien nog een paar gelaste huizen gezien. 😄
stuurknuppel
De hendel het dichtst bij je stoel is de hef,de langere 2e hendel is de diepteregeling,als je die op en neer doet gaat je hendeltje bij de topstang langer en korter.
Corne S
@IHC-power

En volgens mij krijgt de oliepomp ook extra voor zn kiezen, omdat het vrij lang duurt, voordat de pomp weer vrij mag gaan pompen (overdrukventiel duurt lang).

Neemt niet weg, dat we het hendel graag gebruiken voor het schuifje, rolbezem en acrobaat. Vooral bij de acrobaat is het ideaal, je hoeft je diepteinstelling eenmalig af te stellen.
IHC-power
@Corne S idd, daar geef ik je ook gelijk in. 😄 En idd, bij normaal gebruik is het zeer gemakkelijk.
423-1246
Klopt helemaal is de diepteregeling.
423-1246
Ih exactregelhydroliek.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!