Maaimachine schept slapende man.

Een korenveld is een heel geschikte plek om een dutje te doen. Een Amerikaanse man vond in ieder geval van wel. Jammer alleen dat het oogstseizoen net was begonnen en er een enorme maaimachine over hem heen walste.

"Hij zei dat hij niet van plan was geweest om te gaan tukken, maar toch in slaap was gevallen", zei de sheriff van Yellowstone County volgens The Daily Sentinel.

De eigenaar van het land, die op die dag ging oogsten, stuitte met zijn maaidorser op iets hards. Hij zette de machine uit en hoorde iemand gillen. De messen van de maaimachine hadden gelukkig nog niet veel schade aangericht, maar de man moest wel even een tripje maken naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis.

Deel dit topic

Reacties

krolsteyr
Geluk gehad dus
Fendtgek
Word je vast niet echt gelukkig van als je er als stro weer uitkomt...
remcotrekker
@Fendtgek of een riem om hebt. Zit je Tot je heup dr in, stopt die dr mee
MJ1980
Wel een beetje raar volgens mij is het seizoen om koren te dorsen wel een beetje voorbij?
Wimsumar
Beste @MJ1980: In het originele nieuwsbericht (de engelstalige The daily Sentinel) wordt gesproken over cornfield (maisveld). Dit is ten onrechte vertaald in korenveld.

gjsentinel.com/news/articles/…
JDeerefan
Gelukkig hoorde de man het die de pikdorser bestuurde en is de andere niet in stukken van een opengereten
Trekkerman Tom
@remcotrekker Blijven alleen de benen over... Kun je ook niet veel meer 😉
remcotrekker
@Trekkerman Tom of alleen de rest.
walker1
Denk dat je met een combine ook beter weg komt dan met een hakselaar. Als de hakselaar daar met volle toeren aankomt en door rijd, dan eindig je in heel veel kleine stukjes in een maiskuil vrees ik.
NHfan97
@walker1
inderdaad , bij ons zijn er 3 kleine wilde varkentjes door de hakselaar gesprongen maar daar had de hakselaar het tog even moeilijk mee.
Trekkerman Tom
@NHfan97 Emotionele hakselaar?
NHfan97
@Trekkerman Tom Nee was gewoon wat taai.
fendt308-driver
@NHfan97
wat doe je dan je mais in die kar weggooien?
NHfan97
@fendt308-driver
Ja die hebben we op de mesthoop gegooid.
fendt308-driver
@NHfan97
verstandig

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
3