Renault 145-14 tz 16 - waarschuwings lampje brand aldoor

Hallo,even 2 vragen
Heb een 145 16 tx (zonder beschrijving ),1 nu brand er aldoor een rood waarschuwings lampje (achter de hefhendels op het displaytje wat daar zit), het is het lampje wat het dichtst tegen het achterraam aanzit, een tandwiel met een gekrulde stang er door heen, daar hangt weer een druppeltje onder, wat betekent dit lampje, achterbrug is gewoon op peil,, 2 en met het contact aan is alles normaal, draait de motor dan knipperen de lampjes st op , (beide dus) en gaat het alarm af, wanneer is dit het geval, of wat kan dat wezen?
atlaspower

Reacties

hilbertvdberg
Ik heb ons boek er ff bij gepakt, en er staat:
KONTROLELAMP OLIENIVEAU TRANSMISSIE
deze lamp is verbonden met een electronische peilstok welke werkt als de motor stil staat en de trekker horizontaal.
hilbertvdberg
Verder staat er:
KONTROLE:
zet het kontakt aan en observeer de kontrolelamp.
als deze 1 of 2 maal knippert en dan uitgaat is het niveau korrekt.
als de lamp blijft knipperen is het niveau minimaal 10 liter onder normaal.
atlaspower
@hilbertvdberg alvast hartelijk bedankt voor de moeite, ik had al zon idee, maar weet het nu zeker,kan dus niet echt kwaad, maar waar zit deze electronische pijlstok, dit om hem weer op orde te krijgen, kan lijkt mij op 2 plekken zitten ? of hij zit boven op de bak links als je in de cabine zit,zo niet waar dient deze dan wel voor, of is het de censor waar 4 draaden heenlopen aan de rechterzijde, schuin achter de remvloeistof regelaar, zo niet waar dient deze dan voor?( meet verschillende spanning op deze draaden ,1,5 volt en zon 3 volt)
ps heb jij het boek voor de 145-14, mag ik deze eventueel kopieren?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 145-14 tz 16 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!