Illustratie van:

Fiat 65-66 - Starkabel

Kan men de kabel die vd batterij naar de starter gaat verlengen door hem aan elkaar te zetten? Ik wens een stroomonderbreker te plaatsen en hiervoor dien ik de kabel naar de starter aan elkaar te zetten.

Deel dit topic

Reacties

polle
Je kan misschien de start onderbreker aan de massa klem van de batterij plaatsen en een extra stukje kabel bij plaatsen (tussen onderbreker en batterij) of zoals ik gedaan heb bij mijn tractors een koperen plaatje maken die je bevestigd tussen starter en stroomkabel
valmet 605
Probeer met een fiat 66 serie minimaale lengte extra kabel te gebruiken. Hoe langer de kabel hoe minder umpf er bij de starter komt. De mijne is een goede starter totdat het koud word. Dan komt die er net niet bovenop (auto ernaast en onmiddelijk starten).
Ik heb de door NH aangeraden accu erin zitten.
Rega
Zoals Polle zegt, gewoon een massaslot onder de motorkap maken. Via de min pool dus. met zon sleuteltje. Simpele startonderbreker.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 65-66 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
56