Deutz deca 110

Hallo, ik zag in de agritrader een deutz deca110 ik heb nog nooit van deze trekker gehoord terwijl ik wel de meeste deutzen ken ik zou hier graag meer over willen weten kan iemand mij hier meer over vertellen?

Deel dit topic

Reacties

barteltie
Ik denk dat @RobDeutz104 dat wel weet
ErikMFgek
Das een dikke 6 cylinder kun je zo op zoeken op google
KubotaB6001
Das idd een 6 cilinder, gebouwd onder licentie in argentinië, kijk maar eens bij fotos --> deutz --> a110
sjonnies
Twan dat had ik je zelf kunne vertellen en agrtijnse deutz ik ken er 2 a 110 en a 80
KHD Deutz-Fahr
Quote @KubotaB6001:
gebouwd onder licentie in argentini�

Mocht je willen onder licentie, Deutz-Fahr Argentinië was een volwaardig onderdeel van KHD, en bestaat nog steeds, tegenwoordig is het eigendom van Agco, en gaan die trekkers door het leven als Agco-Allis.
Kukel
@KHD Deutz-Fahr Hoe zit het dan met Deutz Allis?
KubotaB6001
@KHD Deutz-Fahr Dat heb ik dan ergens verkeerd gelezen...
twand2505
Bedankt, In mijn deutz boeken stond er niks over terwijl ik er wel 13 heb.. zou wel komen omdat het een argentijn is.
twand2505
@sjonnies Ej stefan had ik best kunnen doen maar zo leer ik altijd meer dan van jou haha die oli vergeet te controleren van de 6507 ;p
jordi 1455
@Kukel
In Amerika heetten de Deutz-Fahr tractoren Deutz-Allis omdat Deutz-Fahr het noodlijdende Allis-Chalmers overnam. Dit floptte helemaal omdat Deutz-Fahr trekkers uit Duitsland haalde en dat betekende dat alle Allis-Chalmers typen na een jaar al uit productie zijn gegaan. De verkopen van de deutz-allis trekkers liepen niet als gepland en het management heeft een buy out gedaan en zo ontstond AGCO. Na de buy out werd de Deutz-Allis naam alleen nog z Amerika gebruikt tot 1996 dat AGco de Zuid-Amerikaanse vestiging van Deutz kocht en de naam Deutz-Allis tot 2001 gebruikte en later vervangen door de Agco-Allis merknaam.
RobDeutz104
Ik kan de vraag niet beter beantwoorden zoals de andere al gedaan hebben
deutzfanJos
@sjonnies stefan er zijn er 3 ook nog een a170

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
1