Illustratie van:

Renault Ares 540 RX - zekering claxon

Hallo,

Iemand een idee onder welke zekering/relais de claxon van deze trekker valt? Staat namelijk niet in de handleiding. Bedankt!

Deel dit topic

Reacties

rickrenault
Bij onze renault 540Rx zit een deurtje aan de zijkant van het dachbord welke zekering het ik is weet ik niet je zal ze wel even allemaal moeten bekijken
Frank1234
Hey bedankt voor je reactie. De zekeringen heb ik gevonden. Dat was geen probleem. Ik kan alleen geen kapotte zekering vinden. Dus vraag me af of de claxon op een relais zit? Als ik toeter tikt er wel een relais maar gebeurt er niks met de toeter.
rickrenault
Michien is de toeter zelf ook wel stuk wij hebben precies het zelfde met de onse renault 551
Frank1234
Nee is niet stuk. Getest.
atlaspower
Relais doormeten, dat ie tikt betekent niet dat ie stroom doorgeeft
rickrenault
@Frank1234oke nou dan weet ik het ook niet
Frank1234
Hoe meet ik een relais door? En welke moet ik hebben (weet namelijk niet waar de toeter op zit)
atlaspower
@Frank1234 degene die tikt als je toeter lijkt me aannemelijk 😄 wij weten ook niet wat er extra opgebouwd zit, laat staan waar, persoonlijk zal ik dat relais er tussen uit halen, die zit er om de hoorn van stroom te voorzien, een hoorn(luchtpomp) gebruikt veel stroom vandaar dat ze er een relais tussen hebben gezet, dan lus je de draad waar stroom opkomt,( waardoor je relais word geschakelt) door naar je claxondraad
koopman
De kabelboom die langs het stuur loopt wil ook vaak slecht contact maken bij die trekkers. ik zou daar ook even naar kijken!
ErDee
@koopman dan zou het relais niet tikken

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault Ares 540 RX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
4