Illustratie van:

John Deere 1030 - Werkplaatshandboek en Klepspeling

Hallo allemaal,

Voor m'n John Deere 1030 ben ik op zoek naar een werkplaatshandboek. Ik ben al een tijdje internet aan het afspeuren maar kan nog niet echt wat vinden. Ik neem ook al genoegen met een gekopieerde versie of een handboek van een 1130! Heeft iemand nog ideeën of tips?

Tevens zou ik graag de klepspeling van de in- en uitlaatkleppen van een John Deere 1030 willen weten zodat ik die deze week even kan stellen.

Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Joost Flierman

Deel dit topic

Reacties

deeremeneer
Inlaat klep 0,35mm en uitlaat 0,45mm.
joozt
@deeremeneer

Super, dankje! En is dit bij warme of bij koude motor?
deeremeneer
@joozt Doe maar bij koude motor.
joozt
@deeremeneer

Gelukkig! Scheelt weer een paar verbrande handen! 😛
Adri-JD850
lanzbulldog.nl/nl/index%20nl.htm/ kijk hier maar eens heb daar mijn boek ook besteld keurig netjes op cd, moet deze alleen nog uitprinten is wel in het duits.
joozt
@Adri-JD850

Dankje, helaas geen werkplaatsboek voor een 1030 of 1130 op die site. Wel voor een 1020. Misschien moet ik dat maar overwegen aangezien de verschillen niet groot zijn volgens mij. Toch zou ik het allerliefst wel een 1030 of 1130 boek hebben.
deeremeneer
@joozt Ik zal morgen even informeren wat een werkplaatshandboek kost.
Adri-JD850
Je zult het moeten doen met hetgeen er aangeboden word het is niet eenvoudig om er een te vinden ben zelf al een hele tijd bezig voor een 2130 boek maar heb zelf ook de goede niet,wel van een 2030 maar doe het er mee bij twijfel kan je nog de dealer bellen.
joozt
@deeremeneer

Oke, dankjewel!

@Adri-JD850

Ja klopt, daarom zit ik er ook aan te denken om een 1020 boek aan te schaffen. Toch ben ik daar wel een klein beetje huiverig voor omdat er natuurlijk wel wat verschillen zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 1030 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
5