David Brown 990 - voor inschrijven op de weg

Als men een traktor koop , waarvan de papieren weg zijn, kan men dan nieuwe papieren aan vragen en hoe kan dat groeten eric
alleman

Reacties

KubotaB6001
Je kan dat proberen te doen via een officiële Belgische verdeler, maar simpel is het niet altijd...
looper321
Wat ik heb gedaan is (omdat ik aan de grens woon en ook wel eens naar belgie rijd) op de site van rdw een formulier ingevuld en opgestuurd:
rdw.nl/nl/particulier/…
onderaan is het formulier. dan krijg je als je de juiste gegevens hebt ingevuld een tijdje later je papieren (betalen aan de postbezorger) met deze papieren ben ik een kentekenplaat gaan laten maken bij heuts.
KubotaB6001
@looper321 Ik vermoed dat het hier gaat om een inschrijving in België, gezien zijn woonplaats...
looper321
Okee, dan kan ik het verhaal vervolgen hoe ik het nog van plan ben te doen. want ik wil mijn dgd4 (ook zonder papieren gekocht) in belgië de weg op krijgen.
dus als je je papieren hebt (die staan nu op naam van een nederlander, een vriend van je), moet je hier een tijd mee rondrijden, zeker een half jaar (dan lijkt het voor het keuringsstation in belgie niet dat je bewust dit via een omweg doet). dan koop jij (belg) de tractor van die nederlander (vriend van je) en gaat met de (nu verkregen) papieren en tractor naar het keuringsstation (doe dit pas als je tractor echt in orde is: kbc-pdf.kbc.be/ltb/Voertuigen_Landbouw_130804.pdf/ anders ga je voor niets)

om het makkelijker te doen kun je ook gewoon die nederlandse vriend goed te vriend houden en op zijn naam laten staan en zo vrolijk rondrijden met je grensverkeer platen. je hoeft dan niet door een keuring en dat allemaal.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 990 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!