John Deere 4040 - dieptecontrole

Als ik de hefarmen wil omhoog doen, doet hij dit pas als ik de hendel bijna helemaal naar achter heb getrokken. De hefarmen blijven niet staan op een tussenstand. Enkel als ik de hendel laat zakken tussenin, blijven de hefarmen ergens tussenin staan of komen ze weer stilletjes naar omhoog. Ik heb reeds achteraan aan de regelingen wat geschroefd , maar dit doet niet veel. Eerder nog slechter. Is er binnenin iets mis ?
jvdr

Reacties

Straw
Bij mijn jd 3640 zit onder tussen je voeten een zwarte draaidop die moet helemaal uit staan en bij mij zit linkse van de hef hengel ook nog een daar kun je min en max instelle
Ik weer niet hoe bij 4040
JD 6430 The Best
@Straw denk dat het bij de 40** serie anders is, dat zijn amerikanen, 3*** is europees
jvdr
Is inderdaad amerikaan met duitse motor.
Tussen de voeten niks te zien
Straw
@JD 6430 The Best
Oké was er al bang voor dat anders was 😃
maar denk mis hed ie er toch iets aan
PatrickZ
Moet de deer meneer even vragen.. Die weet dit wel. Ik had het zelfde probleem. Het is niet veel werk maar je moet iets binnen in de achterbrug verdraaien
jvdr
Ik ben een en al oor.
Maar moet de cabine eraf ?
jvdr
@PatrickZ heb je de Deer meneer al eens iets kunnen vragen ?
PatrickZ
@jvdr moet je hem zelf maar vragen.. Nee die hoeft de niet af. Kunt er zo bij aan de achter.. Lenard borghardt agri service..
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4040 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!