Case CVX - 1155 12V aansluiting

Beste Tf'ers

Aanstaande zaterdag rij ik met de cvx een run en heb hierbij een luchthoorn op druk en 12V relais nodig. De druk neem ik van de rode remventiel maar voor de 12v hadden ze aangeraden om mogelijk op de 12V aansluiting in de cabine af te tappen. Nu is mijn vraag, kan dit mogelijk tot schade lijden door constant met de drukknop de hoorn te bedienen. Er vloeit een stroom van 1.73A door de kring van de hoorn. Dat ik geen andere elektrische componenten beschadig.

Alvast bedankt voor jullie reactie!!
mvg
fendt926-820power

Reacties

Blijft de hoorn gemonteerd op trekker of is het eenmalig?, anders pak je het gewoon van varkensneusje achterop de trekker. blijft het gemonteerd op trekker pak je het gewoon van de voeding van printplaat onder dashboard. wel even zekeringtje ertussen 😄
@martijnsteyrdriver deze is maar eenmalig, gaat er nadien trg af, en heb zo'n varkensneusje liggen, dus zo kan het in feite geen kwaad. bedankt al!
CaseCS130
Gewoon van het varkensneusje pakken achterop, die is ook apart gezekerd. 1,73A is geen probleem. Je zou nog een los zekeringetje van 3A er tussen kunnen plaatsen, maar dat is in feite overbodig.
kerstrunner
Als je het stekkertje in de cabine gebruikt,ga je ook geen problemen hebben,het is maar een relais die je bedient,zels de sigarenaansteker kan je hiervoor gebruiken.Veel succes zaterdag!
@CaseCS130 ja, idd is geen probleem. Toch bedankt!
@kerstrunner ja, ook dit zou een optie kunnen zijn! bedankt hiervoor en we hopen op goed weer voor jullie evenement zaterdag! 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case CVX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!