Illustratie van:

Deutz D4006 - Werkverlichting bijmaken

Hallo

Hoe kan ik het best werkverlichting bijmaken op mijn tractor, liefst zou ik er 2 vooraan en 2 achteraan hebben. Hebben jullie een voorkeur van merk, wattage.

Groetjes

Deel dit topic

Reacties

ADB996
Zou het een beetje van de stijl van je trekker houden, daar mee bedoel ik mee dat je geen hypermoderne verlichting op een tractor van 1945 zet. noem maar iets. 😉
ErDee
Sowieso 12 volt H3 (55 watt).
Deze Hella werklampen kramp.com/shop-nl/nl/… zijn de eerste keus van de standaard H3 werklampen. De tweede vind ik die van kramp.com/shop-nl/nl/…. Deze zijn ook wel redelijk: kramp.com/shop-nl/nl/…. Er zijn er nog wel meer die redelijk goed zijn, die kosten meestal een 20-30 euro per stuk.
Daaronder krijg je eigenlijk meer die lampen die goed genoeg zijn om iets op een machine bij te lichten (bijvoorbeeld die van Hofstra Tijnje en die van 10 euro van Granit) maar niet als hoofdwerklicht op een trekker/machine.
Je kunt ook wel die grote ronde met een hendel en een schakelaar erop zetten maar die ziet er niet zo mooi uit, als je 4 van die dingen erop hebt zitten. kramp.com/shop-nl/nl/… of kramp.com/shop-nl/nl/…

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1