Illustratie van:

Fordson Power Major - keuren

Hallo,

Ik zou graag mijn fordson keuren als oldtimer(in belgië) maar is dit wel mogelijk ? er zijn namelijk geen documenten meer van de trekker en en chasis nummer vind ik nergens, er is namelijk een 6cylinder in gemonteerd .

mvg
Michaël

Deel dit topic

Reacties

Coeneuh
aan de rechtse kant op de boite kant niet aan de motor zijde bedoel ik ,maar normaal staat de nummer op de boite kant mooi onder elkaar in geklopt
vandewalje
Is dat nie het gietnummer van de boite?
Coeneuh
vandewalje
Het giet nummer is niet hetzelfde als het chasis nummer normaal gezien
Coeneuh
En oplossing voor je papieren , ik heb dit ook gevraagd op deze site en ik ben dan uiteindelijk naar een new holland verdeler gegaan en daar gevraagt wat ik moet doen , zij kunnen voor 1 papier zorgen en het andere haalt u of informeert u bij de politie zei ze als papier van kwijtschrift , ik ben zelf nog maar 18 het was ook allemaal zoeken in het begin voor mij , hopelijk heb je er wat aan 😉
vandewalje
Aja oké , ik luister en kijk nog eens rond 😄 kben ook nog maar 19 😛
KubotaB6001
Als die van voor de invoering van het gelijkvormigheidsattest is (06/1968) dan heb je aan het laatste inschrijvingsbewijs genoeg (of het bewijs van verlies daarvan, uitgeschreven door de politie). Vermits je dan ook geen gelijkvormigheidsattest hebt kunnen zij eigenlijk ook niet weten wat voor motor er origineel inzit en moet het volgens mij lukken om hem in te schrijven.
vandewalje
Ah,oké danku . ja deze is nog van voor 68 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Power Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2