Voederbak bobcat

Hallo,ik ben van plan een nieuwe voederbak te kopen voor mijn bobcat om gras en mais te voederen,
iemand ervaring met één of ander merk?
had gedacht aan één van VDW of DEVOS.

Deel dit topic

Reacties

WimVJ
Je kan eens contact opnemen met VDMJ uit België. gebruikt goed materiaal, maakt de bak op maat en is niet te duur. wij hebben er ook een op maat laten maken voor onze shovel.
vdmj.be/
rickky
Wij hebben een zelfbouw vijzelbak wil je gras apart voeren of door de mais? Wij voeren het gemengd en gaat prima met vijzel maar als je alleen gras hebt krijgtie het er niet door, op youtube staan filmpjes van vdw voederbakken misschien heeft robert ook zulke bakken..
deutzdx630
Een vriend van mij voederd met een bobcat en ee voederbak, die heel makkelijk en goed mais en gras mengd. deze wordt op maat gemaakt in sint-truiden, zuid limbrug, belgië.
hier een link:
nl.kapaza.be/limburg/…
vl-service.be/

hopelijk vindt je wat je zoekt...
burnie
@rickky ik wil wel gras appart kunnen geven.
burnie
@WimVJ dat is een mooie voerbak,en wat is niet te duur,ongeveer?
WimVJ
@burnie in je persoonlijk bericht zie je wat ik betaald heb 😉
rickky
atelier-robert.be/ maken mooie machines!
rickky
Welk type bobcat heb je?
burnie
@rickkyeen thomas 153
burnie
@rickky denk dat robert geen bakken maakt voor bobcats.
rickky
@burnie

Volgensmij maakt de fabrikant de aansluiting gewoon naar de wens van de klant hoor..
christophevv
@burnie wij hebben een bobcat 773 en we hebben een vdw voederbak maar ik zou een devos bak verkiezen OMDAT die een grotere opening hebben aan de zijkant specifiek voor gras uit te draaien en vdw niet wij hadden dat eens gevraagt bij vdw en dat ging niet maar we hebben hebt wel bij devos gezien
burnie
@christophevv twas eigenlijk daarom dat ik aan een bak van Devos dacht en ik woon ook in west vlaanderen.
TomopSame
Wij hebben een devos en die kunnen inderdaad gras uitdraaien. Let wel dat je er dan ook een klauw laat op plaatsen omdat je anders het gras er handmatig mag indoen.
burnie
@TomopSame kan je het gras niet zo opscheppen?
TomopSame
Moeilijk, met een klauw kan je eerst wat lostrekken en vervolgens opscheppen en met de klauw vasthouden. Zonder klauw is het al moeilijk om gewoon wat gras los te krijgen en als je dan schept heb je amper wat mee. Het kost wat meer maar het werkt veel plezieriger en properder. Wij hebben er een zonder gekocht omdat we er toch vooral mais en voederbieten mee voederen en voor het gras komt er iemand met een kuilhapper die het eenmaal per week binnen zet in de voedergang.
En onze ervaring hier is dat op de moment dat je een voederbak zoekt de prijs niet de bepalende factor is. Het is tenslotte iets wat je alle dagen gaat gebruiken en je veel tijd bespaard.
burnie
@TomopSame bedankt voor de tip,ja als je iedere dag moeite kost om uit tekuilen zou je er ook iets van krijgen.volgede week zijn het opendeurdagen bij Devos,kzal dan eens gaan zien.
burnie
Het is een Devos geworden,draaien het best gras uit en je kan er ook nog aardappelen mee malen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!