John deere 1020

Beste mensen,

Ik heb van mij opa 75 jaar een john deere 1020 gekregen. Mijn opa is helaas nu overleden. Mijn vraag is: wat is de bouwjaar van deze trekker?

Ik kan het nergens vinden en er staat op een plaatje alleen de type en serienummer. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen 😄

Deel dit topic

Reacties

bikkertie
Gecondoleerd
mbvaltra
Als je op konedata kijkt, zie je dat hij tussen 1967 en 1974 gemaakt is.
konedata.net/Traktorit/jd820.htm/
Gecondoleerd met je opa.

Edit: Zat eerst bij 1130 te kijken
jehan
Die types zijn gemaakt van 1965 tot 1973..gecondoleerd nog met je opa
jehan
Kun je het serie nummer geven dan komen we er wel achter
ErikBisde
Bedankt jongens!

Zie profielfoto. Dat is hem. Die heeft mijn opa helemaal gereviseerd of hoe je da typt. Deze trekker blijft altijd bij me.

Hij heeft trouwens 46 PK voor mensen die nieuwsgierig zijn.

Jehan. Ik stuur dat morgen middag op.
mbvaltra
@ErikBisde

Heb je ook nog andere foto's van de trekker? Ben wel benieuwd.
ErikBisde
Type: 1020
Code:4H3C
Sere nr:093372

Ik stuur zo foto's
jehan
Aha eind jaar 1969 begin jaar 1970
mbvaltra
@jehan

Well done 😄
Adri-JD850
tractordata.com/farm-tractors/000/…, even kijken en alles word duidelijk.
ErikBisde
@mbvaltra

@mbvaltrambvaltra
@ErikBisde

Foto's zijn niet heel scherp, maar dat maakt de trekker niet minder mooi. Hij ziet er perfect uit. Alles erop en eraan. Een toppertje 😄
Trekkerrfan2130
Nette trekker, ik zou alleen een keer andere bredere banden/velgen erop zetten
JD3010
@Trekkerrfan2130 Waarom dan?? Zoiets hoort er toch onder.
Trekkerrfan2130
@JD3010 Ja klopt hoor, alleen naar mijn mening staat het iets beter 😉 , gewoon nette banden onder deze trekker slag groter en breder maar er hoeven geen 650's op hoor :lol:
JD3010
@Trekkerrfan2130 Deze trekker heeft een lage vooras, dus horen hier ook kleinere wielen onder. Breder staat misschien beter, maar dit zat er vroeger veel onder. Het is ook een aandenken aan zijn opa.
Trekkerrfan2130
@JD3010 Ja natuurlijk ik heb het verhaal gelezen mooiste geschenk wat je kan krijgen van je opa ;)]@ErikBisde] (en nog gecondoleerd). Maar ik gaf alleen mijn mening over deze trekker, is een prachtig exemplaar zou alleen de banden veranderen.
ErikBisde
Dankjewel jongens
fendt-farmer
Staat het bouwjaar niet in de velgen geslagen ?
Adri-JD850
Gecondoleerd, hele nette trekker, maar wat heeft het voor nut om het jaartal in de velg af te lezen er word volop geruild en verkocht hier heb ik niet zo veel mee,je kunt proberen John Deere Nederland te bellen het serie nummer doorgeven dan heb je kans dat je het eerste aankoop bewijs krijgt thuisgestuurd of via de mail heb dit al bij drie trekkers gedaan.
Patrick 2020
Gecondoleerd Erik

Mooie strakke trekker, alleen jammer van de spiegeltjes die ploegbanden achterop.
PatrickZ
@fendt-farmer idd daar staat het normaal wel in. Bij mijn 710 ook zo
Geconduleerd, wel een mooie herinnering aan je opa, nooit weg doen zou ik zeggen. Mooie tractor, erg mooi gerestaureerd. Ik heb zelf ook een 1020, deze had het bouwjaar in de velgen staan en bovenop de tank. Maar deze bouwjaren verschillen dus ik weet ook niet precies van welk bouwjaar die is.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!