Trekker met oplegger kantelt.

Beste T.F.-ers: Hier de link naar een (Russisch/daar gebeurd zoiets 'gewoon' 😉 ) filmpje.
De lading wordt er onverstoorbaar warm noch koud van 😄 ).
Klik op de "Lees meer"-link.

Lees meer »

Wimsumar

Reacties

Husqvarna
Only in Russia...
jd4050
Lang leve de dashboardcam
gudo
Is zowizo niet normaal om zo lomp te rijden, en helemaal niet met levende dieren erachter in.
josvanlogten
Ik heb eerlijk gezegd meer medelijden met de koeien dan met de bestuurder!
jmos
Only in russia. daar zijn die beesten ook wel wat gewend. 😃 maar daar kun je gewoon standaard een camera op het dashbord zetten en je komt dan zeker iets tegen wat je op kunt nemen. 😃
wouter6030
Lekker lomp echt ik zou eerst gaan kijken of die koeien oke zijn de bestuurder zien we later wel
broeker
Het is moeilijk te zien op het filmpje, maar volgens mij is de witte bestelbus de veroorzaker door steeds verder naar links te wijken. De vrachtwagenchauffeur probeert volgens mij ook nog een aanrijding te voorkomen door zover mogelijk naar rechts te sturen. Neemt niet weg dat er hard gereden wordt.

Daarbij zijn het volgens mij stieren en die kunnen net wat meer hebben. Uiteraard zielig voor die beesten en betwijfel of ze daadwerkelijk niks mankeren. In iedere geval zijn er een stel mensen en beesten goed geschrokken. Die mensen hebben nog het geluk dat ze de schrik weg kunnen drinken!

Nogmaals allemaal onduidelijk te zien
Trekkerman Tom
Meer iets voor Boeren.nu?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!