John Deere 920

Ik ga mijn tractor opknappen en heb hem vandaag al deel uit elkaar gehaald. ik heb het meeste kapwerk eraf liggen alleen de kap die voor de dieseltank zit krijg ik er niet af. bij de dieseltank zaten aan ieder kant 2 bouten (sleutel 14) en bij onder zaten 2 grotere bouten (sleutel 19) dus heb 6 bouten log gehaald. nu krijg ik hem er nog niet af, weet iemand of er nog meer bouten zitten? ik denk namelijk miss dat de kap zit vastgeroest op het frame.

Mvg Mike

Deel dit topic

Reacties

dalton
Zou je een foto kunnen bijvoegen dat zou het iets makkelijker maken. Het zou kunnen dat het ergens gelast is of dat er nog ergens een parkertje of boutje verstopt zit waardoor hij niet los wil.
JD3010
Je hebt de tank er nu wel af? Die voorplaat zit met een aantal bouten vastgeschroefd op het gietijzeren frame.
wetering_
...
Adri-JD850
Tank er af halen en dan zie je nog 4 bouten zitten, ben voorzichtig met het kraantje van de diesel, als je een kunststof tank hebt kan deze er uit breken.
henrif
Er zitten aan de zeikanten 2 per kant
ook zitten er nog 2 in het ronde stuk beide kanten,
om daar bij te kunnen moet helaas eerst de tank er uit anders kun je er niet bij
roni
Wat henrif en Adri-JD850 zeggen heb het zelf hier ook net gehad met mijn john deere 1630
je kan hem het beste gewoon laten zitten en dan zo spuiten zelfde resultaat als je hem er af haalt
wetering_
Ja laten zitten is wel het handigst maar mijn kappen worden gestraald dus hij moet er wel af helaas maar bedankt ik weet genoeg

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0