Mc-Cormick D 439 - voorruit dakzeil zijruiten ruitenwisser wind/regen scherm

Geachte leden,
Ik heb sindskort een Mccormick D439.
Waar kan ik de onderdelen (voorruit zijruiten dakzeil wind/regenschermen eventuele buizenconstructie waarop en of waaraan de bovengenoemde onderdelen aan bevestigd moeten worden, kopen ? zodat ik droog kan zitten !
Alvast bedankt voor jullie reacties.
mccormick1952

Reacties

inter-Eric
Een los vooruitje van een sirocco super plus heb ik nog wel liggen,de rest niet 😄
Trekkerman Tom
Er zijn genoeg Fritzmeier cabinetjes te vinden op internet...
JHR217
Kijk maar eens op ebay.de. In Duitsland wordt nog wel het een en ander aangeboden.
dookie
marciniak-landmaschinen.de/Fritzmeier/… moet je even op deze site kijken dan kan je mischien vinden welk type fritzmeier er op je cormick kan en kun je ook onderdelen bestellen..
b450
Heb eventueel ook nog het een en ander liggen.
Heeft op een D432 gezeten
als je meer wil weten moet je maar even en pb sturen
a3vandiejen
Er staat er ook nog 1 te koop op trekkerbank.nl. buizen frame is nieuw niet meer te krijgen, maar de jas en pet wel bij agrikoop en bij klaucke in assen. lossen ruitenwissers kun je los kopen die zijn rond de 60 euro, even zoeken op internet. Ben nu zelf met frame bezig op m,n landini. Zie foto,s bij m,n profil.Ik zelf laat hem maken bij Kees romeijn zeilmakerij in hoogblokland. Zal ongeveer rond de 300 euro gaan kosten maar die meet hem in en doet het heel netjes.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 439 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!