Illustratie van:

David Brown 900 - opvoerpomp

Wie heeft er een opvoerpomp voor een DB 900 voor mij te koop of een tip waar ik er 1 kan vinden, het is er 1 met de bevestigingsbouten diagonaal op het blok,de onderste links en de bovenste dus rechts. Ik heb er een van een 850 maar die past niet en kan er nergens één vinden, ook niet in Engeland. Op een 30D zou ook zo'n type pomp zitten. Hartelijk dank bij voorbaat !
Marten Cramer

Deel dit topic

Reacties

DB_jansen
In Engeland vast wel, vraag hier eens 😉 dbtc.co.uk/
Tim-MF3080
Ik ken iemand die heeft een david broun 1410 opgeknapt. heel mooi en mijn broer zegt dat zei ook van heel ver onderdelen moesten gaan halen.
ADB996
Deze heeft ook een hoop dingen die andere meestal niet hebben. 😉

davidbrownparts.com/page116.html/
ADB996
@roni die belt nooit terug. 😞
ha189
Www.trekker-onderdelen.nl
jokeenmarten
@mantagek Nee, die heb ik niet, heb dit blok "kaal" gekocht, maar al jij een pompje hebt met de bevestigingsbouten diagonaal en een h.o.h. afstand van de boutgaten van iets van 6,8 cm is het vast het goede pompje!
jokeenmarten
Heb er nog steeds geen gevonden !! Helupppp 15/12/2013
Wimsumar
Beste JokeenMarten:
Quote @jokeenmarten:
Helupppp

Heb je contact gehad met ha189? (reactie bovenstaand).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 900 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1