Steyr 760 - aanhaalmoment kopbouten

Hallo,
heeft iemand voor mij het aanhaalmoment voor de bouten van de cilinderkop.

mvg jorn

Deel dit topic

jornwijthmen

Reacties

wvdh
Das @selten zijn afdeling
Fendttrisixfan
Welke motor ligt in deze trekker??
Wimsumar
Beste
Quote @Fendttrisixfan:
welke motor

Voorlezen kan ik het je helaas niet maar om het je toch gemakkelijk te maken:

KliK: konedata.net/Traktorit/steyr30.htm/

Motor: WD 408.40. 😉
Fendttrisixfan
@Wimsumar
is dat een motor van steyr zelf??
Wimsumar
Beste
Quote @Fendttrisixfan:
motor van steyr

Hier de vertaling van het Konedata-bijschrift:
Steyr trekker serie werd grondig nieuw gezet in 1966-68. Plus, een serie van speciale inzamelingspunten was niet alleen qua uiterlijk, maar ook in veel technische details zijn tijd ver vooruit. De collectie waren de drie kleinste eerste model aantal metingen volgens de nacht vermogen 30, 40 en 50 In 1969, de marketing mensen schatten 3-cijferig model aanduidingen voor de betere, en de nummers waren 430, 540 en 650

Plus-serie motoren waren watergekoeld, directe inspuiting Steyr eigen. Het kleinste model was een 2-cilinder, de volgende 3-cilinder, 50 pk 4-cilinder was. Koppel beklimming werd beloofd 25%. Transmission was uitgerust met omkeerders. De tandwielen waren in de voorkant van 8, de twee grootste tandwielen niet beschikbaar waren voor de annulering. Optioneel is een snelle verandering.

Schakelbare vierwielaandrijving was aan de gang en was optionele vooras hydraulische remmen. 39 graden draaihoek te wijten aan vierwielaandrijving modellen, draaicirkels van hun tijdgenoten waren geweldig. Kleine modellen van slechts 50 in de dubbele koppeling.

In 1971 werd 650 geïntroduceerd tot boven 760, zijn de verschillen beperkt in de eerste plaats door de efficiëntere de motor, en de grotere banden. Het volgende jaar werd 540 vergezeld door vijf pk 545 Naast het vermogen verschil groter hefkracht.
CVT6230
@jornwijthmen De aantrekkoppels voor de cilinderkop van de WD408.40 (760) zijn: Bij M12, 120Nm. Bij M14, 200Nm. Dit is dus afhankelijk van de diameter van de kopbouten. Er moet wel stapsgewijs aangedraaid worden, en kruislings aandraaien van binnen naar buiten! Succes.
jornwijthmen
Dank u voor de info zal hem morgen even weer in elkaar zetten
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 760 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!