Illustratie van:

Ford 2000 - De hef

De hef van mijn Ford 2000 werkt niet meer zoals hoort.
De hendel waar je de hef mee bedient, rechts van de stoel werkt niet meer. Als ik de knop rechts voor de stoel helemaal uittrek, blijft de hef in de stand staan, druk ik hem één stand in, dan gaat hij omhoog, en druk ik hem dan nog een stand in dan zakt de hef. Hoe zorg ik ervoor dat de hef weer werkt met de hendel rechts van de stoel?

Deel dit topic

Reacties

johan6640
Volgens mij heb je hem in de stand van de hydraulik staan
newholland6640
Je hebt de diepteregeling aanstaan?
ford5000
Voor correcte werking van de hefinrichting in positieregeling dienen de hendels te staan zoals in onderstaande foto weergegeven.:
Wimsumar
Beste Klazum: Van de uittrekknop afblijven. ( Deze stuurt de oliestroom vanaf de pomp of naar de hefinrichting, of naar de hydraulische aansluiting).
F-E-N-D-T-J-E
Dan kan het ook nog zijn dat het 8mm dikke asje die tegen de kam van de hoofdhefas aan loopt om de hoogte door te geven aan de ventielklepje door gesleten is en dan weet als ware de heffing niet meer waar de hefstangen zig bevinden en dan worden de kleppen niet bediend oftewel het stangen stelsel met veren enz. lig los daar kun je makkelijk achter komen effe de hefdeksel eraf halen en dan zie je het zo

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!