Schuitemaker sms 90

We zijn momenteel bezig met het opknappen van een schuitemaker sms 90 en nu komen we er bij uit dat de aandrijfas van de bodemketting verdraaid is en dat er het een en ander aan gebeund is, dus nu zijn we op zoek naar zo een as

Deel dit topic

Reacties

Renze
Die levert Schuitemaker nog gewoon...

Zoek maar niet naar een tweedehands as, die zijn vaak zo ruw gerot dat de nestwielen er nooit meer overheen schuiven, dus de as in stukken snijden en in de bankschroef het resterende stompje as eruit houwen.

As kun je zo na laten maken bij een draaierij of een beunhaas, heb ik ook gedaan voor de SMS 4000.
ford5000
Vraag het na bij de fabrikant.

sr-schuitemaker.nl/contact/
weurding
Vorig jaar een as van een BE6 (strautmann) rechtstreeks bij de fabriek laten halen voor 103 euro excl.btw 40mm as 205 cm lang, kost hier in nl over de 300!!
maar je kan hem laten draaien houd echter wel rekening met de hardheid, niet al het ijzer is hier geschikt voor

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2