Illustratie van:

Case International 1455 XL - kunstof dak demonteren

Hoe kunstof dak demonteren van een 1455xl

Deel dit topic

Reacties

teunis
@mickheijboer of @martijndenboer

Die zullen het je denk ik haarfijn uitleggen...
1056xlacase
Bekleding van de hemel los en dan zitten er als het goed is 4 bouten in voor bij de kachel in de buurt 2 (slecht bij te komen) en achter 2 wat ik weet
mickheijboer
Lekker er ophouden als het kan vaak gaat de kachel dan lekken. Ik plak het altijd netjes af want er zit daar toch geen roest.
koenjohndeere
@mickheijboer hoe heb jij dan dat frame op je dak bevestigt want ik wou het dak ook van mij inter afhalen (comfort2000)
josje
Wil die hem spuiten dan, of zijn je schanieren eruit gerukt
inter844-s
@koenjohndeere waar die spiegels aanzitten? zitten 4 gaten aan de buitenkant daar zitten bouten in
inter844-s
@koenjohndeere bij comfort 2000 zit het anders gewoon bouten aan buitenkant der uit draaien, zorg maar eerst dat je plafon en kachel enz der uit haalt. gaat nog wel wat werk inzitten
koenjohndeere
@inter844-s warom moet ik dah er allemaal uithalen werk allemaal nog prima
koenjohndeere
Maa ik kan toch gwn die DAKKIE der eem afhalen of nie
mc-cormick-ihc
@koenjohndeere luister nou maar naar inter 844s
mickheijboer
@mc-cormick-ihc Dat vind ik ook of hij luister naar een ander of hij moet het gewoon zelf leren.
koenjohndeere
@mc-cormick-ihc ja maar ik mag toch wel vraagen wrm ik de kachel eruit moet halen
cih1056xl
Dit zit toch aan et dak neem ik aan
mc-cormick-ihc
@koenjohndeere

t is meer je manier van reageren. alles is goed dus wrm zou ik t doen, en dat effe dr afhalen... bij sommige is alles maar ff. haal dan ook maar ff een doek ontvetter dr over en effe een kwast dan ben je sneller klaar en heb je effe wat meer tijd over om er achter te komen wat voor maat velgen je onder de trekker heb zitten zonder dat aan jan en alleman te gaan vragen, METEN IS WETEN...
koenjohndeere
@mc-cormick-ihc hoezo die velgen
mc-cormick-ihc
@koenjohndeere ben je dr al uit dan wat je er onder heb zitten? en dat daar gewoon 540 of 600 34 op past...
koenjohndeere
@mc-cormick-ihc nee maar ik bedoel hoe kom jij nu weer bij die velege in ene en ik wil trouwens denk wel 540 der op
mc-cormick-ihc
@koenjohndeere paar weke geleden was je overal rond aan t vragen wat voor velgen er std onder een 644 zitten, dat kan in de loop der jaren allemaal veranderd weze door van allerlei maten. maar t antwoord was je al door diverse mensen gegeven en toch door gaan. heb je al setje 540ers gevonde?
koenjohndeere
Nee nog nie
monteurtje
Dak eraf halen is absoluut niet moeilijk,en wel een redelijk grote klus, binnenin de cabine moet ook het hele plafond leeg, als je maar heeeel goed kijkt en op let wat je allemaal los moet maken en niet zomaar ergens aan geen trekken als iets niet los wil.
heb het zelf al een aantal keer gedaan maar het is niet iets wat je zomaar FF gaat doen, en al helemaal niet als je het voor de eerste keer doet.
mickheijboer
@monteurtje Maar als het niet nodig is en enkel voor het opknappen dan lijk het mij wijzer hem te laten zitten dat verwarmings element van kachel is best gevoelig. Als het dak kapot is het een ander verhaal dan moet hij er wel af.
monteurtje
@mickheijboer

Dat ben ik volledig met je eens. als je m enigzins kan laten zitten dan moet je dat zeker doen. Zeker omdat het geen klein klusje is.
Maar als je voorzichtig genoeg te werk gaat is het goed te doen hoor. Alleen je moet precies weten wat en waar alles los moet.
mickheijboer
@monteurtje Ja klop ik wilden het bij mijn eerste 14 wel doen maar toen ik het open had zag alles er nog zo goed uit dacht waarom er afhalen.

Weet jij nog een vloermat die bij een 1056 onder de stoel zit heb al wat mailtjes en telefoontjes gedaan maar val niet mee een goede te vinden.
monteurtje
@mickheijboer

ik weet er zo geen te liggen maar heb je janpieter vd slikke al gebeld? die heeft ook nog wel het een en ander aan inter delen liggen.
Of hamoen in ameide?
Van de 4 cilinders zijn niet hetzelfde toch?
Wist martijn er geen te liggen ergens?
mickheijboer
@monteurtje Nee had ik Martijn ook gevraagd moet echt van een 956 of 1056 zijn een 1455 heeft de handrem er door heen zitten en de 4 cilinder mat is smaller

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
26
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
4
TREFWOORDEN