John Deere 2850 - bekleding

Heey

wij hebben een john deere 2850 waar ik een vraagje over heb

de bekleding laat los gedeelte hebben we er al uitgerukt maar weet misschien een van julie hoe je de cabine weer netjes kan bekleden wat zo ziet het er niet erg netjes uit we hebben wel is bij die dealer speciale lijm gehaald maar dat werkte totaal niet
hert

Reacties

jd4050
Bij kramp hebben ze setjes voor sg2 cabines

misschien met spuitlijm vastmaken?
Tom VB
Je kunt via de dealer originele bekleding kopen, of via Kramp een rolletje en zelf uitknippen.
Cab goed schoonmaken, zonder stof e.d. ontvetten, goede lijm gebruiken en klaar.
mc-cormick-ihc
Wij deden t met gewone montage lijm dr op plakken (niet die dikke bruine pasta natuurlijk). en of dat t vast zit, goed met de kwast uitsmeren en goed resultaat
jd greenpower
Ik zou alle bekleding die rond de stoel zit en los zit erafhalen. Heel goed schuren en in de primer zetten. Daarna in de john deere mat zwart zetten. Heb ik bij onze 2040s ook gedaan. Ziet er piek fijn uit! De andere bekleding vastlijmen met bison kit. De bekleding rond de stoel was niet meer te redden, dus daarom deze oplossing.
jd user
Ik heb mijn sg2 cabine met vloerbedekking bekleed.En dan op dezelfde kleur als de originele.Het ziet er nu weer strak uit en de kinderen of de hond kan het er niet meer uit slopen/trappen.En vastlijmen met siccaflex.Gaat een trekkerleven lang mee.Maar goed......is niet origineel ,maar wel effectief en praktisch.
case 745 xl
Ik heb mijn 1640 toen ook voorzien van nieuwe bekleding maar je zou een hart aanval kunnen krijgen als je hoort wat die rommel kost
case-jannes
@jd user
Waar haalde jij die vloerbedekking weg als ik vragen mag?
Wij hebben t zelfde probleen bij onze 2040s
Zo is het plafont ook niks meer (is er al uit) en daar wil ik rvs traanplaat in zetten maar dat is n toekomst plan
jd user
@case-jannes,
Gewoon bij de leen bakker ,en anders bij een tapijthuis waar ze vloerbedekking verkopen.Ik heb toen gevraagd of ze reststukken over hadden.Dus heb ik voor een makkelijk prijsje mijn sg2 cabine mooi bekleed.En mijn jack russel hond kan het mooi niet meer slopen.Hufter proof zeg ik maar.
case-jannes
@jd user
Oke, dan zal ik daar eens kijken.
Heb je er ook weer iets van schuim onder gedaan zoals 't er al in zat?
kace
@case-jannes
Als je alles nieuw besteld in de cabine kost het 170 pond = 202,48 euro.

Wel in Engeland bestellen .maakt eigelijk niets uit komt toch over de post

agrilineproducts.com/cabglass/cab_trim_kits.html/
jd user
@case-jannes,

Nee, ik heb er geen schuimrubber onder gedaan.Want dat spul gaat gewoon rotten, waardoor de heleboel weer gaat loslaten.Dus nooit schuimrubber ertussen doen.
Schuimrubber moet alleen in je stoel,en niet achter het behang.
En wist je dat schuimrubber door de loop van de jaren een stinkende stank in je cabine laat ruiken.Vooral als je de kachel aan hebt.
Kortom ,als je goed kunt plakken en knippen ,dan heb je voor een paar tientjes een frisse cabine.

succes ermee!!!
johan101
Als je met kit of lijm gaat werken op vaak stalen onderdelen moet je um niet alleen schoon en vetvrij maken maar ook met de verf afbrandfohn warm maken want als je met je handen in de buurt komt van dat koude staal condenzeert het al. En vocht en lijm werkt vaak niet echt.
selten
@jd user
Ook geen pur eronder 😃? Isoleert ook :lol:
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2850 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!