John Deere 310 - koppeling

Ik ben bezig met een 310 hebben drukas lager al vervangen krukas kering enzo maar we hebben nog 1 probleem de druk groep geeft de 4e versnelling en aftakas niet vrij iemand ideeen ?
beek

Reacties

jmos
De 4e versnelling zit ook op de aftakaskoppeling. die ontkoppelt dus niet.
je hebt de druklagers vervangen neem ik aan? En heb je de drukgroep ook losgehad? Zijn de “vingers“ niet versleten?
beek
Ja indd drukas lagers zijn ook vervangen.. druk groep ook los gehad en de platen zijn niet versleten leek ons zo . hebben de druk groep zelf niet uitelkaar gehaald. ja die hebben miss wel wat geleden omdat de oude druk lager ook niet zo best meer was.
jmos
@beek
de vingers die op de drukgroep zitten, waar het druklager tegenaan duwt. Zijn die nog goed dan? Omdat je zegt dat de druklagers ook niet best meer waren. is het anders niet een kwestie van afstellen?
Wimsumar
Beste Beek: Heb je nu een veel te grote vrije slag op het pedaal?
Wordt de koppelingspedaalbeweging naar onderen ergens (foutief) door begrensd?
beek
Goeden dag een week verder lijkt het erop dat door het sil staan de 3 pinnen in de drukgroep de tweede koppeling vrij drukken vast geroest zaten en daardoor vast.. tog bedankt voor de hulp
jmos
@beek
het is handig om bij oude trekkers zo nu en dan bijde koppelingen eens te ontkoppelen. dat houd alles een beetje gangbaar en zorgt er dus voor dat er niks vast gaat zitten. zelf ook iets met de aftakaskoppeling gehad door het te weinig gebruiken ervan.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 310 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!