Illustratie van:

Fordson Super Dexta - drijfstang lagers

Hallo

ik kreeg laatst een tik in de motor en moet de drijfstang lagers vervangen.
weet iemand die bekent is met de site ''agriline" welke set drijfstanglagers ik moet hebben?

groet pim

Deel dit topic

Reacties

RPCounty
Als je zeker weet dat je drijfstangtap nog spiegelglad te schuren is, dan kun je de lagers vervangen. Als hij ruw aanvoelt of strepen, dan kun je je de moeite besparen. In principe is het zo als er geen 0.10 0.20 0.30 0.40 op de achterkant van je schaal staat dat je gewoon standaard kunt bestellen. Maar om ze nou bij agriline te bestellen en je bent alleen lagers nodig, lijkt me niet zo n goed idee. Als je de verzendkosten rekent van 12 pond per pakket, de omrekenprijs naar euro s en dan ook nog ex btw, en als klap op de vuurpijl nog 10 euro bankkosten, dan kun je er hier 3 setjes voor kopen.....
kurtje37
Beste pim,

Agriline is goed maar zoals richard aangeeft voor enkele onderdelen is de extra kost eigenlijk te veel.
Daarom is dit eigenlijk ook groothandel.
Kan je beter en mailtje doen naar de heer hier boven mij die kan je perfect verder helpen.

groeten kurt
marco steyr
Je kan ze idd beter hier ib nl halen, geloof dat histoparts ze wel heeft.
pim david
@RPCounty wat bedoelt u precies met schuren wand daar heb ik geen verstand van. er zit een tik in de motor en waarschijnlijk licht de drijfstang lager er uit wand je hoort een tik als de zuiger omhoog gaat en weer naar beneden. dus de lager zit er misschien wel helemaal niet meer in. er moet dus zowiezo een nieuwen in.

groet pim
RPCounty
Ai, dit klinkt niet alsof je dit vaker gedaan hebt....ik zou het dan eerst maar eens loshalen en kijken of je er nog brood in ziet om het te repareren. Je moet natuurlijk wel ervaring hebben om te kunnen beoordelen of het zuiver glad is of niet. Succes!
kurtje37
Pim

ik heb nog wel en motor liggen,
van en gewone dexta is reserve,
Dus als je teveel kosten zou hebben doe mij dan maar en PM.

dan komen we er wel uit
pim david
@kurtje37 oke dat is goed om te weten

Pim

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Dexta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0