Oliver 454 / Same Aurora 45 DT - Serie nummer?

Hallo,

Voor de verzekering heb ik het serie nummer nodig van mijn Oliver. Nou, zou ik niet weten waar deze zit. Ik heb wel een nummer gezien op de versnellingsbak, maar ik weet niet zeker of dit hem is. Daarom is mijn vraag of een van jullie weten waar ik het serie nummer kan vinden.

Alvast bedankt,

Bas
basgroot

Reacties

TwanB
Waarschijnlijk rechts bij het motorblok als ik mij niet vergis. 😉 En als je een instructieboekje van de trekker hebt staat het meestal voor in op de 1e bladzijde. Bij onze Aurora 45 staat deze wel rechts bij het motorblok op een klein plaatje geslagen. 😉

Aanvulling: Aan de rechter kant boven de vooras, aan het blok. Daar hoort deze te zitten, kun je deze niet zien, dan is deze waarschijnlijk overgeschilderd. 😉 Ik hoop voldoende informatie gegeven te hebben.
basgroot
Oké bedankt, ik zal morgen even kijken.
valmet 605
Gewoon onozel is een oud ding is niet meer te vinden. Heb zelf voor beide trekkers ook zo de verzekering toch goed kunnen regelen. Bij mij heb ik wel GV kentekens doorgegeven, 1 vd trekkers heeft alleen het gv kenteken niet meer erop. Papieren GV zijn niet overschrijfbaar dus heb ik er ook niet bij.
joop-same
Het serienummer staat op de voorbrug, aan de rechterkant
ter hoogte van de oliepijlstok ingeslagen,het Motornummer
staat onder de Brandstofpomp op een rechthoekig vlakje ook
ingeslagen.
Bij de Oliver zat er een plaatje op het dasb.maar hier stond
ook op MADE BY SAME ITALIE en het werd er dus vaak door de
Dealer al vanaf gehaald.
basgroot
@joop-same Die plaatjes met MADE BY SAME ITALIE zitten er nog allebei op. Op het dashboard en op de motor. Maar zal morgen of overmorgen even kijken of ik de nummers kan vinden.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Oliver 454 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!