Mc-Cormick D 326 - uitlaat!

Hoi,,

ik ben op zoek naar een boven uitlaat demper voor mijn D-326. kan iemand mij vertellen wat voor model of merk een orginele demper is van mc cormick?
E Delcroix

Reacties

Inter1246fan
Www.oldtimer-trekker.nl , www.histoparts.nl , granit-parts
Valtra-Fordpower
Trekker-onderdelen.nl Tijhuis oldtimer onderdelen @HA189
IHC-power
Wij hebben er deze opstaan. En die vind ik er eigenlijk wel mooi opstaan. Besteld bij Granit. 😄
Rene schut
Deze trekkers hebben orgineel alleen een onder uitlaat werd later veel vervangen door een uitlaat van de "star "serie oa 423 523 353 ed dat is een ovale zelfde model als bv 1455.
caseih212
@Rene schut optioneel was een bovenuitlaat leverbaar 😉 staat ook gewoon als onderdeelnummer in het boek, inclusief de bijbehorende uitlaatbocht naar boven.

Mijn D430 Standard heeft er ook zo 1. Te herkennen aan 3 'voetjes/lipjes' aan de onderkant van de demper 😄
Rega
@Rene schut

Die optie is er altijd, echter diameter van het uitlaatspruitstuk is veel te klein voor deze pijpen. Vandaar dat er aparte pijpen voor verkrijgbaar waren, zoals op bovenstaande foto.
@Rene schut onder d 324 zit ook onder uitlaat
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!