Illustratie van:

Case International 1056 XL - gezocht: poelie voor zuidberg hef 1056 xl

Zijn momenteel een zuidberg hef met pto aan het overzetten van een 845 xl-plus naar een 1056 xl. Probleem wat ontstaat is dat de kruiskoppeling van de tussen as (tussen krukas en aftakaskast) niet aan de poelie past. De poelie van de 845 is zeg maar hol van binnen en die van de 1056 bijna vlak, dus komt de kruiskoppeling tegen de koelvin aan het je kunt het niet goed monteren. Zoek dus een poelie voor 3 v-snaren waaraan de tussenas gemonteerd kan worden.

Deel dit topic

Reacties

assink
Meekes groenlo al geprobeerd?
Bakker S
Er moet volgens mij altijd een andere poelie op. Al zou de orginele passen dan zou die niet sterk genoeg zijn. Ik zou maar ff belle naar Zuidberg. Die kunnen vast wel een leveren.

Succes

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1056 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
3