Illustratie van:

Farmall D-430 - onluchten hef

Ik heb de hef van mijn farmall er af gehad maar hoe moet ik deze weer ontluchten?

Deel dit topic

Reacties

IHC-power
Gewoon terug vullen, de trekker starten en stationair rustig laten draaien. De hef gaat zich automatisch ontluchten. En wat spelen met de hef tot die vlot omhoog en ook weer naar onderen gaat. 😄 Pas als dat het geval is kan je wat meer toeren geven.
HanomagR228
Hoe kan ik zien of ik voldoende olie erop heb zitten?
Vanmiddag heb ik geprobeerd of ik hem weer aan de praat kon krijgen maar niet geen beweging.
Als ik de dop eraf heb waar ik hem vullen kan en de trekker loopt dan begint die wel te sputteren maar verder krijg ik er geen beweging in.
Onder de zitting zit nog 1 of andere dop op wat het ook mag zijn weet ook iemand waar deze voor diend?
IHC-power
@HanomagR228 die dop onder de zit is een filter. Normaal moet een liter of 10 hydro olie ruim volstaan. Zit er geen peil aan de dop waar je hem vult?
HanomagR228
Dus als ik je goed begrijp is die voorste dop een filter, en is die achterste dop een beluchting en daar kan je hem ook bijvullen.
Ik heb hem denk ik bij het filter bijgevuld. (neem aan dat dat niet erg is)
Ik ga morgen kijken of er een peilstok aan die beluchtingsdop zit
IHC-power
@HanomagR228 aan die ontluchtingsdop zit normaalgezien een peil. En daar moet je normaal gezien ook bijvullen. Dat gaat wat sneller dan bij die filter. 😄 Maar dat je daar bijgevuld hebt is helemaal niet erg.
daan76
Er zit onder de stoel als het goed is een grote moer die draai je los sleutel 30 volgens mij daar zit ook de peilstok aan en daarvoor zit een zwarte dop daar vul je hem bij.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Farmall D-430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1