International 644 hefhendels

Hoi,

Ik heb vanmiddag gezien dat onze inter 2 hendels heeft voor het bedienen van de hef. Maar naar even proberen ben ik er achter gekomen dat ze allebei de zelfde functie hebben. Klopt dit wel?

Alvast bedankt,

Deel dit topic

Reacties

teunis
Diepteregeling en omhoog en omlaag?
SJB533
Nee! Ze hebbien niet dezelfde functie
Links is positieregeling
Rechts is trekkrachtregeling.
Uiterst rechts zit de markeerhendel. Daar zit een vierkante dop op. Die kun je er af halen en dan zie je een gat (8mm??). Daar kan een bouyje door. Ga je ploegen, zet je die op een bepaalde stand en gebruik je de trekkrachtregelelingshendel voor heffen en zakken.
interman
En met de rechtse omhoog gaat de hef nog stukkie hoger dan met de linkse hendel. Das wel handig soms. Hef kan behoorlijk hoog van de 44 serie.
Wimsumar
Beste Case Inter: Met de hendel van de positieregeling kun je vrij nauwkeurig ieder gewenste hoogte van de hefarmen bewerkstelligen ( al of niet met een werktuig in de hef) met de trekkrachtregeling lukt dit maar heel vaag: De hef gaat of helemaal omhoog, of helemaal omlaag.
SJB533
Quote @Wimsumar:
De hef gaat of helemaal omhoog, of helemaal omlaag.

Dat valt naar mijn idee nog erg mee, beste Wim. De positieregeling is uiteraard wel nauwkeuriger, maar de trekkrachtregeling zou nog onnauwkeuriger kunnen. Voor aankoppelen is het niet de meest geschikte 😄
RPCounty
@SJB533 klopt als een bus. Die inter hefinrichtingen zijn rechttoe rechtaan. werken perfect en zelden storing. Ik zeg wel eens je kunt er wel een matras onder leggen en gaan slapen. zakken doen ze niet.
SJB533
@RPCounty
Ja en nee. Zakken doen ze wel, maar dan kan je het hefdeksel er af sleutelen...
case-inter
@Wimsumar @SJB533 maar als ik ze allebei omhoog doe dan gaat de hef omhoog (logisch) maar als ik dan 1 van de 2 laat zakken maakt niet uit welke dan zakt de hef helemaal.
SJB533
@case-inter
Volgens mij klopt dat niet....

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0