Goldoni Onbekend - Euro 55 hydraulica probleem

Hoi,
Ik ben pas nieuw op dit forum en las hier al veel interessante dingen. Nu heb i pas een occasie goldoni gekocht zonder hydro 3punt, maar wel met 2vrouwelijke aansluitingen van dezelfde maat.
heb ik me pas een hydro 3punt gekocht en wou dit installeren deze middag maar ik denk dat ik maar 1 aansluiting heb met druk op, want ik moet telkens de leidingen herkoppelen. nu is mijn vraag is hier zelf aan te beginnen of moet ik er mee verder gaan?
dank u
rubenw

Reacties

Super50
Waarschijnlijk zal je moeten een dubbelwerkend ventiel bijzetten
rubenw
Hoi Super,
Is dit makkelijk te doen of is dit een helse klus?

Weet iemand toevallig waar je een handleiding kan vinden van zo een Goldoni?

Greets
rubenw
Hoi Super,
Is dit makkelijk te doen of is dit een helse klus?

Weet iemand toevallig waar je een handleiding kan vinden van zo een Goldoni?

Greets
gertdl
Gewoon een dubbelwerkende ventielblok bij op bouwen en wat darmen laten pressen, zie je vaak bij die tuinbouwtrekkertjes dat er een extra blok bij opgebouwd is. kan je zelf nog kiezen of je een blok neemt met 1/2/3/4/.... dw ventielen.

moest je van uit de buurt zijn toevallig, ik heb nog een ventielblok liggen van 2 jaar oud met 3 dubbelwerkende ventielen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Goldoni ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!