Fendt 306 LS - Grammer Trekkerstoel

Wanneer ik mijn grammer trekkerstoel oppomp, verliest hij steeds zijn luchtdruk wanneer ik opsta uit de trekkerstoel. Wat kan dit zijn?
Fendtpower

Reacties

bieske98
Helemaal laten zakken, dan goed op de stoel gaan zitten dan hendel even omhoog trekken en dan loslaten als het goed is, blijft hij dan pompen en als je dan opstaat blijft hij dan zo zitten, volgens mij pompt hij hem naar de meest geschikte hoogte voor je gewicht. zo is het bij ons
Fendttrisixfan
Je moet er eens hard opspringen, dan blijft hij normaal goed, doe ik ook altijd bij de 712 😃
Boemrang
Een nieuwe stoel plaatsen is ook een optie... 😃
Arrie94
Oppompen, 10 sec blijven zitten, anders meet ie minder gewicht en laat ie lucht vrij. Je moet wachten tot ie klaar is met pompen.
ihc-driver
@Boemrang Dus jij sponsort wel een nieuwe luchtgeveerde Grammer stoel? 😃
atlaspower
Lek slangetje of klepje normaal hoort ie ook gewoon op druk te blijven, even de hoes er af en verder kijken/horen waar het probleem zit
Heeft onze 308 ook last van, soms blijft ie wel staan, soms niet. Hij lekt via de compressor/pomp. Is eenvoudig op te lossen door een terugslagklepje te monteren vlak na de pomp. Maar kan net zo goed ergens anders lekken. Dus zoals al gezegd, hoes er even af en goed kijken, of anders met zeepsop testen op dichtheid.
Fendtpower
Bedankt voor de reacties !
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!