International 644 - Toerenteller + haakse overbrenging

Ik ben nog op zoek naar een toerenteller van een inter 644, en ik moet ook nog de haakse overbrenging hebben die je voorin in de motor draait, kabel is wel aan te komen, de rest is nieuw tamelijk duur.

Wie heeft er nog een liggen ?
G R N

Reacties

ihc-driver
Ik heb er nog een liggen, zit alleen wat speling op het huis. Voor de rest werkend
MartijndenBoer
Wat voor merk klokken zit er bij jou in ? Jeager of VDO ? Heb namelijk nog wat klokken liggen .
G R N
Ik heb er nu een VDO klok in zitten, en ik ben ook nog op zoek naar de haakseoverbrenging die voor in de motor gedraaid moet worden, eventueel nog een kabel. je mag me wel een pers. berichtje sturen met eventueel de prijs.
ihc-driver
Ik bedoelde de haakse overbrenging
G R N
@ihc-driver de haakse overbrenging is verder wel goed werkend, dan heb ik er wel belang bij, ik stuur je wel even een PB tje
wvdh
histoparts.com/webshop/…

bij een case ih dealer betaalde ik hier de helft voor
G R N
De toerenteller kost bij de dealer 95 euro en de haakse overbrenging kost ook rond de 95 euro, en dan moet je nog een kabel hebben, dan ga je de 200 euro over.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!