Afdichting hevel brandstofpomp

Hallo allemaal,

De brandstofpomp van mijn heftruck lekt behoorlijk.
Op onderstaande link is de pomp te zien met omcirkelt waar hij lekt.

mijnalbum.nl/Album=SRIJOXWU/

Dit is dus de gashandel/hevel en daar lekt hij behoorlijk diesel. Valt dit zo los te halen en te vervangen?

Het is een CAV pomp van een Climax heftruck.

Alvast bedankt.

Groeten,
Guido

Deel dit topic

Reacties

rickrenault
Rubberen ringetje er tussen ofzo
IH-Jansen
De leiding er boven weg halen, stangen en veertjes los halen
dan kun je de 2 moeren bovenop los draaien de deksel iets optillen en het veertje wie onder de deksel zit los halen dan kun je de deksel er af pakken de as er uit halen en 2 nieuwe o-ringen er in drukken. nieuwe pakking er tussen en alles weer vast zetten en ontluchten.

let wel op bij het monteren dat de as van het uitzetten goed in de gaffel komt te zitten, maar dit wijst zich van zelf. en dat je het veertje weer monteerd.
wezel844-s
Ja zit een o-ring in vervang ik regelmatig op het werk wel goed op letten want er zitten wat veertjes onder het deksel dat deze niet los schieten of verbuigen mis wijs om het te laten doen als het je eerste keer is
Wimsumar
Beste Fendtjuh: Hier een link met de diverse ringetjes/pakking (setje):

histoparts.com/webshop/26__diversen/…
fendtjuh
Bedankt voor jullie reacties!

Nooit eerder gedaan maar kan niet heel moeilijk zijn. Zal er eens mee bezig gaan.

@Wimsumar, danku, zal eerst even kijken of het lmb het bij kramp kan bestellen.
Henk 1120
Bij de betere automaterialenzaken hebben ze complete revisie setjes liggen, of kunnen ze die bestellen. Zelf heb ik zo´n setje gehaald bij Warming automaterialen in Coevorden voor +/-14 euro( Delphi 7135-110 ) Als je dit nr. in tikt op google vind je bij afbeeldingen wat je krijgt.
nhmonteur
@fendtjuh let wel op, het veertje zit in van een heveltje zit in een armpje met verschillende gaten, zorg er wel voor dat je het veertje in hetzelfde gat terug doet anders kan die raar gaan lopen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
5