Kawe ontwikkeld koppeling voor fordson major

Heb je nog een major met kapotte koppeling in de schuur staan? Deze kun je nu van een nieuwe voorzien, Kawe maakt namelijk nieuwe koppelingen voor deze oldtimer.

Lees meer »

Deel dit topic

marco steyr

Reacties

interman
Super actie, blijkbaar genoeg markt voor om het rendabel te houden en zo blijven de ouwe gouden nog lang te zien in het dagelijks werk 😄
SimonD
Er waren wel al koppelingen die men kon gebruiken mits wat boorwerk in het vliegwiel 😄. Maar blijkbaar moet er nog veel vraag naar zijn.
Robert87
Ze zijn goed bezig!
ha189
Zij altijd te bestellen geweest, kosten alleeen veel geld.

verkoop zelf de gebruikte drukgroepen uit slopers aan enkele leveranciers, deze worden dan geheel gereviseerd en weer op de markt gebracht, is altijd nog goedkoper dan geheel nieuwe immitatie.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!