Tractors Diverse - Trimble CFX

Hallo,
Wij hebben sins een paar weken nu naast onze Trimble FMX ook een CFX. Nu was ik daar een beetje mee aan het om prutsen om voor het kunstmest strooien de percelen er alvast in te zetten, alleen ik kan er nog niet uitkomen hoe je een perceel moet verwijderen of een andere naam kan geven. Kan iemand mij helpen?

Gr

(Onzinnige reacties worden verwijdert)
JD 6430 The Best

Reacties

PatrickNH
Kunnen ze je niet helpen waar je hm heb gekocht???
JD 6430 The Best
@PatrickNH bij mijno van dijk mechanisatie 😉 ze kunnen vast wel helpen, maar in het weekend zijn ze daar neit aan het werk 😉 dus wou ik het zelf even uitvogelen 😉
PatrickNH
Ow oke
Boemrang
Dan neem je maandag contact met hun op, of het grote boek eens goed doorlezen en raadplegen....
JD 6430 The Best
@Boemrang in het grote boek staat wel HOE je het moet doen, maar NIET HOE JE ER KOMT 😉
gerrit power
@JD 6430 The Best Lijnen kun je niet verwijderen volgens mij. Nadeel van die rot dingen. Gelukkig krijgen we nu op bedrijf RTK werkt stukplezieriger.
JD 6430 The Best
@gerrit power wij hebben hier op het bedrijf ook trimble FMX RTK set 😉 daar kan dat wel 😉 maar kan je percelen wel verwijderen?
gerrit power
@JD 6430 The Best Ik zou niet durven zeggen. Wij krijgen nu John Deere gps omdat we ook nieuwe spuit van John Deere hebben gekocht. Hopelijk komt volgende week gps setje binnen. Kannen we lijnen erin rijden.
JD 6430 The Best
Aha! Wij doen nu mee met de 'innovatiesubsidie' , omdat we ook graag een andere spuit willen, als het wat word, dan kopen we een John Deere 840i 😄 wat voor trekkers rijden jullie?
gerrit power
@JD 6430 The Best Aha wij hebben nu ook 840I gekocht op (stagebedrijf) we rijden Renault Ares 566RZ waar gps op komt wel door stuur motor. Verder hebben we John Deere 7800 en Ford 8210 en fiat 55-90 meende ik leste weet ik type nie zeker.
gerrit power
Ook willen we gaan kilveren met de GPS dus gebruikt wordt wel.
JD 6430 The Best
@gerrit power mooi spul! Onze rtk word gewoon door stuurschijven geregeld dacht ik 😉 zit geen motortje op jet stuur 😛 wij gebruiken hem voor frezen, land klaarmaken, rijenfrezen, zaaien en schijveneggen 😄 oke! Hoeveel meter boom?
gerrit power
@JD 6430 The Best 33 meter boom. Mooie breedte. We willen de renault ooit nog eens in ruilen op een John Deere.
JD 6430 The Best
@gerrit power die van ons zou dan komen met 39m boom, om op spuitpaden te kunnen rijden 😉 een r serie?
gerrit power
@JD 6430 The Best Jep wss 6125
JD 6430 The Best
@gerrit power dat type lijkt ons dan ook wel wat! 😄 of een 6140R met direct drive 😉
interRick
@JD 6430 The Best

had je niet liever een 2de fmx gehad ipv een cfx?
JD 6430 The Best
@interRick ik wel, me pa niet 😉
interRick
@JD 6430 The Best

ik weet ook niet echt wat het prijsverschil is tussen de fmx en de cfx. ik heb afgelopen week een fmx gekocht met voorbereiding op 2 trekkers.
JD 6430 The Best
@interRick fmx is veel duurder, kan alleen met rtk werken, en heeft isobus mogelijk heid 😉 maar bij onze cfx moet je nog wel zelf sturen 😉
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tractors Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!