Illustratie van:

Holder ED 10 - aftakas

Ik wil een holder kopen ook al een gevondejn met vorstschade er zit geen aftakas op kan die erop worden gezet? En hoe zit het met de onderdelen voorziening ?
Gr. Jimmy-s

Deel dit topic

Reacties

AG35
Een Holder ED 10 heeft geen standaard aftakas profiel. Achterop de versnellingsbak zit een tandwiel, dit is de aftakas. Er zit vaak een dikke gegoten afdekkap voor, zit met 4 dikke moeren vast. Moet er bij sommige modellen opzitten, omdat je de aftakas niet uit kunt schakelen. Van de motor is het meeste nog wel te koop, allen een compleet blok, "vorstschade" kan lastiger zijn. Versnellingsbakken gaan bijna nooit kapot, ligt nog wel ergens een sloper. motorkap wordt lastig, zijn er vaak vahaf gehaald, en kwijt gekomen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder ED 10 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
2