Mc-Cormick D 326 - aansluiten clignoteur en richtingaanwijzer schakelaar

Hoi,

zou iemand mij kunnen helpen met het aansluiten van de clignoteur en de richtingaanwijzer schakelaar. ik heb wel een elektrisch schema, maar dat is een beetje onduidelijk allemaal!
E Delcroix

Reacties

ErDee
Wat moet je weten? Stroom vanaf het contact komt op 49 en vanaf 49a gaat het naar de richtingaanwijzer. En vandaar uit naar links en rechts. Op het relais zit misschien een aansluiting 31 dit is massa. Als het een c is is dat voor een controlelampje maar dat hoef je niet perse aan te sluiten het werkt ook zonder.
E Delcroix
@ErDee oke heb jij daar misschien een duidelijker schema van, want er zitten bij mij op de richting aanwijzer schakelaar veel meer aansluitingen dan op het schema staat
ErDee
@E Delcroix wat zit er allemaal op?
E Delcroix
@ErDee het gaat over het aansluiten van clignoteur naar de schakelaar maar weet niet precies hoe het zit, want al die cijfers en letters bij de clignoteur zijn niet meer zo duidelijk te lezen
ErDee
Dan kan ik je helaas ook niet helpen.
E Delcroix
@ErDee oke jammer. maar de andere combinaties kun je wel benoemen, ik neem aan dat dat niet de enigste combinaties zijn die aangesloten moeten worden om het knipperlicht te laten functioneren?
ErDee
Het simpelste is zoals ik het in de eerste reactie noemde.
E Delcroix
@ErDee oke maar zijn dat volgens jou de enigste combinaties die aangesloten moeten worden, om het werkend te krijgen?
ErDee
@E Delcroix normaal wel
Interford
@E Delcroix
gewoon proberen zoals @erdee zegt danzoek je zo uit waar wel of geen stroom opkomt.
E Delcroix
@ErDee oke dus van contact gaat de stroom naar 49 van de clignoteur en dan van 49a naar die schakelaar van de richting aanwijzer. of begrijp ik dat niet goed
ErDee
@E Delcroix ja juist
E Delcroix
@ErDee na een avondje puzzele werkt het, ik heb de controle lampjes achterwege gelaten. dat kan altijd nog. het ging mij om de werking van de clignoteur. bedankt voor de informatie man!!
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D 326 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!