Illustratie van:

Iseki 140 - Olie/trekhaak

Beste tférs

1, Kan iemand mij vertellen of mijn Iseki genoeg olie bezit om er een hydrolisch systeem op te bouwen? Zodat ik bijvoorbeeld een kippertje omhoog kan laten kippen?
2. Weet iemand ook bij welk bedrijf ik een vaste trekhaak kan kopen voor mijn Iseki? Want bij alle bedrijven waar ik gekeken heb zijn alleen trekhaken die je eronder moet schroeven. Maar onder mijn trekker zitten geen gaten om bouten in te draaien.

Alvast bedankt
Theunis

Deel dit topic

Reacties

Kubota
Ik heb een Kubota B1402, die heeft zo'n 10 liter, dan moet je al een beste cilinder hebben wil de die naar 2 liter krijgen.

Als je een cilinder er op bouwt zit er eerst lucht in, dit gaat er vanzelf uit als je hem een aantal keer heen en weer doet. Als je de olie dan weer op pijl brengt is er niets aan de hand 😉.

Ik ben bezig met een voorlader:

www4.picturepush.com/photo/a/…

voor een hydrauliekblok ed. hydraulicworld.nl/

In een kleine telescoopcilinder zit ongeveer 3 liter 😉

kramp.com/shop-nl/nl/…
NHtvt135
Hydraliek voor vragen kan je altijd aan mij stellen, en de trekhaak tja die hebben wij zelf gemaakt, en anders eens bij een lmb vragen of ze iets kunnen mk of er iets passends voor hebben ligge.
caseih1056xl
Er moeten onder jou iseki 3 boutgaten in de achterbrug zitten.
Hydrauliek is eenvoudig op te bouwen, zolang je maar het goede materiaal hebt.
Kubota
Trekhaak:
tracpartz.nl/hef-koppeldelen/…

tracpartz.nl/hef-koppeldelen/…

neem aan dat die ook onder iseki past. en anders, eenvoudig te maken; platte strip, flex, boormachine en lasapparaat.

Voor retour van hydrauliek: ik heb de aftapplug gebruikt, zat 22mm metrische draad in bij mij dacht ik.
Wimsumar
Beste JD6430 The Best: Bij mijn TX1300 Iseki zit de trekhaak inderdaad aan onderzijde vastgeschroefd.
Aan achterzijde (rechtop) zitten echter ook voldoende boutgaten om een trekhaak aan te bevestigen. Dit zal bij jouw Iseki-140 ook vast zo zijn.
P.S.: Misschien zitten de boutgaten bij jouw Iseki-140 aan onderzijde vol vuil/modder zodat je ze niet ziet(?).
JD 6430 The Best
@Kubota Bedankt! oke! helemaal zelfbouw?
JD 6430 The Best
@NHtvt135 Bedankt! oke, ja. hier bij de lmb hebben ze alleen maar spul voor grote machines, omdat hier in de buurt niemand eigenlijk zn trekkertje heeft 😞 maar ik zal wel eens kijken of ik wat kan regelen 😄
JD 6430 The Best
@caseih1056xl maar die zitten er bij mij niet, er zitten bij mij wel naast de aftakas 2 gaten, het lijkt wel of je daar een trekhaak in kan hangen 😉 ik zal morgen wel even een foto maken voor de duidelijkheid!
JD 6430 The Best
@Kubota die trekhaken passen dus niet. ik zal nog wel een keer goed kijken onder de achterbrug morgen, maar er zitten volgens mij geen gaten onder 😉
JD 6430 The Best
@Wimsumar ik ben al met een schroevedraaier de hele achterbrug aan het aftasten geweest maar er zitten geen gaten 😉 Dat klopt ja, ik heb aan bijde zijden van de aftakas wel 2 dikke ogen zitten, het lijkt wel of die voor een trekhaak zijn 😉
JD 6430 The Best
@NHtvt135 @caseih1056xl @Kubota @wimsumar ik heb nog even goed wezen tasten met een schroevedraaier en luchtspuit. Er zitten toch wel 3 gaten onder voor de trekhaak 😉 zaten zoals wim al zei helemaal vol modder 😉
Kubota
Komen de hart-op-hart maten overeen met die van een kubota (van de link)?
JD 6430 The Best
@Kubota ik zal mijn gaten even opmeten 😉 zelf had ik een andere soort trekhaak op het oog 😉 eentje die je er ook ui kan schuiven, zodat deze niet in de weg zit voor de aftakas 😉 eigenlijk is het dezelfde maar eentje die je uit kan schuiven ;)minitractorparts.nl/ProductDetail.php/…
Kubota
Ik heb 'm op de kop zitten, dus de lip naar onderen zitten. Anders kan je heel eenvoudig zelf wat maken, brede strip van 8 mm ofzo, en las er een koker op. Zoek een koker die dr mooi in past en je kan verschillende trekhaken maken. (Dubbele lip, enkele, enz..)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki 140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
14