Illustratie van:

Mc-Cormick DLD 2 - Maaibalk

Ik zoek een maaibalk voor mijn DLD2, nu staat er een originele maaibalkaandrijving te koop die past op de DLD2 (een McCormick DE-22) zonder maaibalk, maar passen hier meerdere soorten maaibalk op of alleen de originele voor dit type? Past een Schukken maaibalk evt. ook? Ik hoor het graag.

Deel dit topic

Reacties

IHC-power
Aandrijving DE-22 past niet op een DLD-2. Dat past enkel op alle 3 en 4 cilinders. Op DLD-2 zit origineel een DL-22-V type. Die maaibalk wordt dan aangedreven door een poulie op de aftakas doordat een DLD-2 geen speciale voorziening heeft om de aandrijving tegen te schroeven. Dus je zou echt naar dat type op zoek moeten gaan. En dat gaat helaas niet meevallen denk ik. 😄 Natuurlijk valt alles wel pas te maken, maar het moet ook nog op iets trekken..
Marco-Inter
@IHC-power Bedankt voor de reactie! Ik wist dat het iets met 22 was... Ik ga op zoek naar een DL-22-V maaibalk.
IHC-power
@Marco-Inter ik zal links en rechts es horen, mss ligt er hier of daar nog wel wat. 😄
Marco-Inter
@IHC-power Mooi man, bedankt!
Marco-Inter
Zijn er ook passende universele maaibalken voor een DLD2 zoals Busatis of Schukken of iets dergelijks?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick DLD 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
9