Illustratie van:

Hanomag Granit 500 - afstelling hefinrichting

Weet er iemand hoe je de afstelling hefinrichting is van een hanomag geel 501 mvg stefaan

Deel dit topic

Reacties

Rene schut
Wat bedoel je nu? je hebt diepte regeling dat kleine hendeltje rechts achter op het hef blok en de gewoone hendel voor hoog en laag en dan nog zo,n klein aluminium hendeltje waar je de daalsnelheid mee regelt.
stefaanp
De hendel vr diepteregeling was afgekraakt en bij reparatie heeft men de hef afgenomen en proberen te herstellen.maar kan niet meer op standcontole gezet worden.De hendel kun je wel verzetten. Maar die hersteller is overleden en hier in omgeving is er niemand de iets kent van hanomag. mvg stefaan
Favorit614
@stefaanp lijkt me sterk dat een monteur van een mechanisatie bedrijf dit niet kan maken.
Zo ingewikkeld is die techniek ook weer niet
stefaanp
Maar ik wil zelf die hydroliek repareren. ik had graag de afregeling geweten. Alvast bedankt, vriendelijke groeten
Rene schut
@stefaanp dat hef blok kun je er zo afschroeven zit maar 10liter olie in en tussen hefblok en achterbrug een kunstofbak. Als je hef eraf hebt kun je er zo in kijken hoe het zit. Je moet alleen het ventielenblok/hefbediening er vooraf afhalen want hier zit nog een bout achter/onder.
Allrad
@stefaanp Ik heb thuis nog wel betriebsanleitung van een granit 501 bj. 1970.(roterende brandstofpomp)Ik zal dat eens proberen te scannen.
stefaanp
Hallo,ik heb nog een vraagje wat is het verschil tussen een blauwe en gele hanomag? mijn hanomag heeft een neustrekhaak van ijzer, wanneer is het een gietblok?
stefaanp
Hallo? heeft er iemand de afstelgegevens van de hef
mvg stefaan
Hanomag 23
De rood was de exportkleur voor België en geel die voor Nederland.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag Granit 500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2