Illustratie van:

Fendt Farmer 2 - Liftaftakas

Beste,
Ik ben pas eigenaar geworden van een Farmer2 bouwjaar1963.
Deze start en rijdt goed, en is een behoorlijke staat.
Mijn vraag: als ik op volle snelheid rij op de weg komt de aftakas vanzelf tot op het hoogste niveau. Deze is wel onbelast op dat moment. Is dit normaal of werkt er ergens iets niet?
Alvast bedankt
Luc Snauwaert

Deel dit topic

Reacties

pino
De aftakas zit maar op 1 plek, denk dat je de hef inrichting bedoelt die omhoog gaat. Maar ik denk dat het ventiel inwendig lek is bij jou dat de hef toch op 1 of andere manier olie krijgt. En als je toch de aftakas bedoelt kan het wezen dat de olie koud is of een remband kapot is maar weet niet zeker of deze trekkers dat al hadden.
Boemrang
Tja, dan niet vol gas gaan rijden, gewoon rustig toeren en genieten van dat ding... 😄
Fendt926Driver
Dit is als je de hef bedoeld wel een redelijk normaal verschijnsel vooral met oudere trekkers en koude olie. deed mijn 610 ook wel bij koud weer en onbelast.
KubotaB6001
Aanzuigzeefje in de boite schoonmaken, of anders een dik liftijzer eraan hangen 😛

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
6