Voorverbreders Kverneland

Hallo allemaal,

Om het ploegen met een 650 band wat makkelijker te maken heb ik (kverneland) voorverbreders gekocht voor aan de ploeg. Nu wil het geval dat we GEEN Kverneland ploeg hebben en de gaten die in het achterste lichaam zitten ook niet kloppen om voorverbreders aan te schroeven. Nu is mij vraag, heeft er iemand ervaring met voorverbreders op een Kverneland ploeg en zou iemand mij wat foto`s kunnen sturen van hoe zo`n ding bevestigd zit.

Alvast bedankt!

ljekker

Deel dit topic

Reacties

Dr Fendt
Misschien "domme" opmerking, maar heb je de verbreders nieuw gekocht? Kunnen de mensen waar je hem gekocht hebt niet verder helpen? De zogenoemde 'aftersales'??
Stef_S
Neem maar eens contact op met dit bedrijf: vandenbercken.homespot.nl/

De eigenaar verzint/ontwikkelt/ontwerpt van alles wat met ploegen te maken heeft. Misschien kan hij je wel verder helpen. Als je belt moet je vragen naar Ton (de eigenaar) 😉
ljdekker
Ja heb ze nieuw gekocht, bij hetzelfde bedrijf als waar de ploeg van komt. Het is ook wel pas te maken en ik weet ook wel waar ze aan moeten, maar misschien dat iemand weet hoe hoog ze moeten zitten.
gertdl
@ljdekker normaal werken de spoorbreedtes ongeveer op halve ploegdiepte, zodat je de voor bovenin breder maakt. dieper dan halve ploegdiepte zou ik ze persoonlijk niet zetten want dan gaat het niet goed werken. het beste is er gewoon een kverneland bij kopen 😃 dan passen je spoorverbreders en heb je ineens ook een goeie ploeg haha
ljdekker
Dat klopt, Kverneland ploegen zijn wel 1 van de beste eraf, maar doen eerst nog mooi door met deze. Die paar hectare wat wij in`t jaar ploegen kan die nog lang volhouden.
Rene schut
@ljdekker Ik heb sind deze herfst ook aan de lemken ploeg zitten ook op halve diepte en de richting iets dwars op de rijrichting als de grond mooi onderin de voor komt.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
6