Miedema Presto onderdelen boek.

Nu wil ik onze miedema presto de pick up los halen, want een meenemer zit los. Wie o wie weet aan wat voor kant je hem los kunt halen. Ik denk dat een van de meenemers aan een kant los zit of gescheurd is. Wie heeft er een onderdelen boek, of weet hoe je hem los moet halen?? Alvast bedankt. Mark.

Deel dit topic

Reacties

Dr Fendt
Hee
een Landbouwmecahnisatiebedrijf hier in de buurt, zonder website, maar met telefoon nummer heeft altijd in miedema opraapwagens gehandeld, ook heeft hij nog veel werk met maaiers van PZ/vicon/kuhn. deze 'smid' kan die wagens (bijna) dromen.

je zou even moeten proberen te bellen? Contact informatie
0513-412578

succes!
Dr Fendt
Hee
een Landbouwmecahnisatiebedrijf hier in de buurt, zonder website, maar met telefoon nummer heeft altijd in miedema opraapwagens gehandeld. Hij was 1 van de grootste miedema dealers van NL toen der tijd. ook heeft hij nog veel werk met maaiers van PZ/vicon/kuhn. deze 'smid' kan die wagens (bijna) dromen. ook voor miedema onderdelen kan je wel bij hem aan, hij heeft toen miedema stopte met opraapwagen e.d. het hele miedema magazijn opgekocht.

TH de Jong - Haskerhorne

je zou even moeten proberen te bellen?
Contact informatie
0513-412578

succes!
radium45
Ik zal even zoeken maar denk wel dat ik er een boek van heb.
radium45
En BTW... De P-U die hier onder zit kun je ook op de site van Kramp bekijken, is een vrij standaard ding.
JoramH
@radium45 ik ben evt ook geintereseerd in boek
Baltus_steyr
Jongens bedankt voor de moeite. Het is al weer klaar!.
radium45
@JoramH Ik zoek hem morgen even op.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
13