Landbouwdraadkraan

Wie weet iets over landbouwdraadkranen deze stoden soms op een truck anders opwielen om met eentrekker verreden te worden. Een merk was o a Mengele meer merknamen weet ik niet meer

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Albert Peters: FUCHS was een belangrijk merk in draadkranen.

[url]gmccckw.nl/images/firma's/…]
basia
Sennebogen had o.a. ook draadkranen

Ik weet wat U bedoelt ; vroeger had een loonbedrijf hier ook een draadkraan op een oude GMC helaas weet ik het merk niet meer ; maar er zat een een cilinder liggende Deutz verdamper motor op ; die aangeslingerd moest worden .
Ik herinner me het geluid nog (50 jaar terug) als er een dikke hap mest uit de mesthoop werd getrokken ; sloeg de motor bijna uit als deze op de mest op de mestwagen leegde .
Albert Peters
Bedankt voor de reactie maar bovenstaande zijn mobiele draglines zoals ook bavaria(geen bier)en O&k waik bedoel zijn veel kleiner met een giek van ong 6m weibach was of is
mat mengele eckert ook een merk ik ben nu 65 jaar ten ik kind was zag je er meerdere van

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3