Onderdelen john deere 10 serie

Ik ben opzoek naar een paar onderdelen van een john deere 310. ik ben opzoek naar emblemen(rechts) aan de zijkant van de motorkap met john deere erop, bijzitsbeugel en voorspatborden. weet iemand wie deze spullen heeft of misschien nog thuis heeft. alvast bedankt

Deel dit topic

Reacties

Deutz 001
Histoparts
mf6495driver
Die naamplaten voor de zijkant van de motorkap kun je niet meer vinden. Wij hebben er ook een tijdje naar gezocht, zonder succes.
koenjohndeere
Ja robin dan heb je een probleem😁
bemrob
@koenjohndeere die zijn er om opgelost te worden en kweet miss al ergens waar je die kunt krijgen
koenjohndeere
@bemrob wee tjij hoelaat examen fotos zijn
bemrob
Groothengeveld
Wolterink Beltrum bellen of @ohdeere een berichtje doen.
johndeerefiat
Ik heb nog wel een uitlaat bocht liggen voor een john deere 6010
deeremeneer
@johndeerefiat Lees aub even het topic door.
Patrick 2020
@johndeerefiat Die gaat niet passen op een 310 😃
Patrick 2020
Emblemen schijnt inderdaad lastig te zijn.. Wil je persé metalen voorspatborden? Er zijn zo hier en daar wel bedrijven die met plaatwerk doen, ook uitlaten enzo voor Lanz Bulldog. Die hebben vaak ook meerdere uitvoeringen voorspatborden en zitbeugels.

Zoiets:
lanz-bulldog.nl/ne/index.php/
johndeere510
Naar de emblemen kan je idd wel stoppe met zoeken, je kan beter stickers laten maken bij een drukkerij of iets, zo heb ik het ook gedaan, kost niet heel veel, is de goedkoopste en netste manier,

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0