Sg2 cabine john deere 3650

Goedendag, we hebben momenteel een john deere 3650 op het oog maar er is eigenlijk te veel schade aan de cabine. Daardoor hebben we nu de vraag of iemand een tweedehands cabine voor een 3050/3350/3650 of voor een 3040/3140/3640 weet waarvan het groene plastic dak, het zwarte onderdak en de ruiten nog in een goede staat zijn.

Mvg, Veraart

Deel dit topic

Reacties

minkema
Dat word een hele toer vooral dat dakje.

Donker tractor sloop
Meindertsma
Koop van der wal
Guus van daalen
Everts landbouwtechniek
joozt
Koop van der Wal heeft dat groene dakje, toevallig zelf een paar weken geleden nog vervangen! Volgens mij hebben ze daar de ruiten ook wel!
johndeere 2650
@joozt als je kijkt naar al wat vervangen moet worden is een sloopcabine uiteindelijk goedkoper als alle onderdelen los kopen
joozt
@johndeere 2650

Dan moet je ook ff naar Koop van der Wal bellen, die slopen nog wel eens een trekker! Of naar die andere adressen die @minkema al noemde! 😉
johndeere3640fan
@joozt Is dat duur zo'n plastic dak, want bij onze 3640 is dat dak ook niet helemaal water dicht meer (dakluik kapot)
johndeere 2650
@johndeere3640fan ligt eraan welk deel je moet hebben, die onderdelen van het dak zijn zowiezo al duur
rickjd
@johndeere 2650
Psst ik heb nog een mooie 3050 te koop 😃
joozt
@johndeere3640fan

Is dat grote groene dak kapot dan? Of je rubber tussen je dakluik en je dak? Dat groene dakje kost bij Koop van der Wal €357,- Dit is wel een immitatiedak maar origineel gaan ze over de €1000 geloof ik!
Tom VB
@joozt
En ? Is het een beetje kwaliteit ?
johndeere3640fan
@joozt Nee dakraam is kapot, al een lange tijd, en volgens mij lijkt die daar doorheen (is wel gemaakt maar valt niet mee om het helemaal waterdicht te houden.
johndeere 2650
@johndeere3640fan moet je kijken bij koopvanderwalparts daar kost zo een dak 133 euro
Gekke henkie
Bij de Mark de Bresser in Oirschot staat er één te koop van een John Deere 2650. Kost wel 1500 euro.... staat op tractors and machinery
joozt
@Tom VB

Het viel wel een beetje tegen, lang niet de kwaliteit van een origineel dak. Maar we hebben hem er redelijk op gekregen.
Tom VB
@joozt

Was ik al bang voor. Ook al eerder gehoord over de spullen die ze daar via de webshop verkopen.
joozt
@Tom VB

Zat niet zo mooi in de verf. Wel overal groen maar het leek alsof hij met natte verf in de verpakking was gestopt. Ook is ie niet helemaal recht waardoor hij in de hoeken wel aansluit maar in het midden niet helemaal. Je ziet het bijna niet maar 't is niet recht... Ik had het inderdaad met mijn koplampen voor de 1030 ook al, daar moest ik ook nieuwe gaten voor boren...
Tom VB
@joozt
Zo zie jemaar weer, goedkoop = duurkoop.
joozt
@Tom VB

Vaak wel, maar helaas weet je dat van te voren niet. En soms is het prijsverschil wel heel erg groot...
Tom VB
@joozt
Ja dat is zo. Ik kies dan maar liever voor gebruikte onderdelen. Dan maar wat werk maar wel 100% passing en kwaliteit. Heb de spatborden voor de 4240S ook eens bekenen daar maar het is gewoon net niks. Dan maar de originele netjes opknappen.
joozt
@Tom VB

Ja dat kan je dan inderdaad beter doen! Als je nog een mooi setje kunt vinden! En als je een beetje handig bent is het ook nog leuk om het zelf op te knappen!
Tom VB
@joozt
Idd, en je hebt veel eer van je werk. Ik heb er momenteel domweg te weinig tijd voor en dat is wel jammer. Maargoed, dat komt wel weer.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
20
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
8