Illustratie van:

Multicar M25 - Handrem

Ik heb een probleempje met de handrem van mijn multicar, ik heb het idee dat er wat onderdelen missen, vanaf die koppelingsmoer houd het namelijk gewoon op. Het voorste gedeelde (cabine) is wel aanwezig en werkt ook. Nu vraag ik me af of iemand met een werkende handrem misschien kan uitleggen (aan de hand van foto's ofzo) hoe het systeem er verder uit hoort te zien zodat ik het weer werkend kan maken.

Bij voorbaat dank.

Deel dit topic

Reacties

monteurtje
Waar zit bij jou doe koppel moer??? ik heb pasgeleden de handrem geheel nagekeken van een m25 dus zit nog redelijk vers in het geheugen.
Turbo broekie
Foto van die multicar is het zon groene?
koentje
@monteurtje Vanaf vooraan lopen er 2 stangen naar achter, halverwege worden deze onderbroken en hoort er een 2de deel te volgen, wat bij mij dus ontbreekt
koentje
@Turbo broekie Het is inderdaad een groene ja, orgineel oranje.
monteurtje
@koentje

Na de koppelmoer hoort er een handremkabel te komen die aan het andere uiteinde de achteras in gaat en gekoppelt word aan je remmechanisme.
Om daar bij te komen moeten de wielen eraf, de lagers losmaken en de naaf demonteren. ik kan je vertellen dat het een rot werkje is en je heeeel goed op moet letten hoe het precies in elkaar zit.
koentje
@monteurtje Oké, dankjewel voor de informatie! Volgens mij is het deze kabel waar je het dan over hebt of niet? ersatzteile-multicar.de/b9-bremsanlage-multicar-m2…
Turbo broekie
@koentje
Heb je die pas gekocht dan ken iemand die heeft pas een groene weg gedaan,
monteurtje
@koentje

ja klopt dat is die kabel.
bestel hem wel orgineel want een universele die in nl te krijgen is zijn ietsjes langer maar passen niet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Multicar M25 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
2