New Holland TS 115 - Probleem hand rem

We hebben een probleem met de hand rem van onze NH ts 115. Zodra je de tractor start begint het allarmje te piepen. Iemand een idee hoe we het kunnen afzetten of verhelpen ? Alle draadjes aan de handrem zijn nageken en zitten nog allemaal goed en geen breukjes in de draad.
Fendtatje

Reacties

anoniem
verwijderd
bleuevil
@rj Je bent me net voor!
Fendtatje
@rj zal het eens nakijken. Maar het alarmpje is geleidelijkaan feller beginnen tuten en het valt soms even weg
bleuevil
@Fendtatje Als de trekker een keer wiebelt kan het even weg zijn inderdaad.
nhmonteur
Het kan inderdaad zijn dat je remolieniveau te laag is, dus kijk deze eens na, en kijk ook of de draden hier nog goed op het dekseltje zitten.
Is dit goed dan is de kans groot dat je handremschakelaar kapot is.
Je kan voor nood de stekker loshalen en deze doorverbinden zodat de computer denkt dat je handrem naar beneden is.
Alleen gaat de trekker nu wel piepen als je hem uit zet omdat hij niet ziet dat je handrem is aangetrokken.dit piepen houd vaak wel op na een aantal minuten.
timotje112
@Fendtatje bij mijn baas precies hetzelfde probleem met een ts 90 alleen als je de handrem hellemaal naar beneden druk dan hoor je hem alleen nog maar tikken en het lampje brandt dan niet meer of heel zacht
isekitx
Kan ook zijn dat het draadje van de stoel los is. vergelijkbaar met als je afstapt zonder de handrem er op te zetten, dus denkt de trekker dat er niemand op zit.
Sanderzz
@Fendtatje

als ie van heel flauw branden naar steeds feller branden gaat ist 99% zeker dat je remolie te laag staat. hebben al die blauwe dingen af en toe

wel LHM olie erin doen, absoluut geen dot4 !!!!!
Clear-up
Wat Sanderzz zegt is juist, alleen LHM mag erin.
Wat ook wel vaak voorkomt bij de NH TS-en is dat de sensor kapot is. Hebben wij ook, je ZOU de stekkertjes los kunnen halen, dan houdt ie op, maar dat is wel een beetje tricky, dan weet je niet wanneer het niveau te laag is. Maar dan stopt ie wel met piepen. Beter is natuurlijk om even een nieuwe sensor te proberen. Als dit het natuurlijk is.
dresje80
Handrem naar benede doen 😛
malcon
@Fendtatje in de stekker met de 3 draadjes aan de handrem schakelaar, zit er 1 pennetje net iets terug in de stekker.. kijk er maar eens naar..succes
casejxu115
Bij de stekker achter de stoel ? was bij onze jxu 115 ook stof tussen ?
casejxu115
Bij de stekker achter de stoel ? was bij onze jxu 115 ook stof tussen ?
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!